čarobna

Zrače otmenošću i nosiće se i za 50 godina: Dva kompleta Keti Peri koji su preplavili modne portale posle krunisanja

1

Dok čeka jedan od najvažnijih koncerata u svojoj karijeri, Keti Peri uživa u modnim trenucima za pamćenje

Keti Peri na krunisanju kralja Čarlsa III
Keti Peri na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka pevačica Keti Peri biće jedna od zvezda koje će nastupiti na koncertu dan nakon svečanog krunisanja kralja Čarlsa III u Londonu.

 

Ona je bila gošća na ceremoniji krunisanja u Vestminsterskoj opatiji, a pre toga je viđena u Londonu kada je krenula da se dotera za ovaj važan momenat u svojoj karijeri.


I dok se čeka njen nastup na istočnom travnjaku zamka Vindzor, što će biti prvi muzički koncert na zemljištu ovog zamka u istoriji, modni portali preplavljeni su fotografijama Keti Peri, koja je očito pažljivo isplanirala sa stilistom svoj boravak u Engleskoj.

 

Pevačica je najpre ispred svog hotela u Londonu viđena u društvu majke, a tada je odabrala stajling u stilu otmene barbike – komplet brenda Priscavera sastavljen od blejzera i mini-suknje. U pitanju je set iz kolekcije za jesen 2023. godine, a ukrašen je vanvremenskim pepito dezenom koji pruža vrlo šik izgled.

 

keti peri u Londonu s majkom pred krunisanje kralja Čarlsa
keti peri u Londonu s majkom pred krunisanje kralja Čarlsafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uz to je kombinovala visoke svetloroze čizme i tašnicu modne kuće Balenciaga, obe iz linije Le Cagole, koje su zadužene za barbi deo autfita.


Potom se na samom krunisanju Keti Peri pojavila u dominantno pink stajlingu, koji je specijalno za nju izradio brend Vivienne Westwood.

 

1 / 5 Foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

 

Reč je o romantičnoj kombinaciji pencil suknje i strukiranog sakoa kratkih rukava, koju je dopunila rukavicama preko rukava.


Tome je dodala belu Granny Frame tašnicu, čoker od tri niza bisera i decentne minđuše, sve s potpisom istog brenda. A kad je već na slavlju britanske kraljevske porodice, neophodan je aksesoar za glavu, pa Keti Peri nije odolela fascinatoru jer su dizajneri kuće Vivienne Westwood za nju spremili svetloroze komad zahvaljujući kom je zaista bila zapažena u masi.

 

 

makonda-tracker