navijamo za nju!

Ovo će vam se dopasti: Navijamo da Šakira progura trend koji smo čekale celog života

2

Kolumbijska pevačica pojavila se u autfitu za koji od srca navijamo

Kolumbijska muzička zvezda Šakira
Kolumbijska muzička zvezda Šakirafoto: shakira/Instagram

Dok se u Španiji nešto uspešnije skrivala od paparaca, kolumbijska pevačica Šakira u Majamiju, gde se nedavno preselila sa sinovima Sašom i Milanom, neće moći toliko da se skriva. Ipak, trenutno se ne bi reklo da joj previše smetaju, pa ih pozdravlja širokim osmehom!

 

Popularna pevačica bila je odlično raspoložena u svakoj prilici u kojoj su je foto-reporteri primetili nakon što je izašla iz vile koju je razgledala.

 

Šakira je bila ležerno odevena, u autfit sastavljen od laganih farmerki i majice kratkih rukava, koje je kombinovala sa lila patikama s platformama i zelenom torbicom. Sportski, efektno, ali svakako ništa posebno, zar ne?

 

Šakira
Šakirafoto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Šakirin stajling privukao je pažnju na društvenim mrežama time što je ponela neispeglanu majicu, a delovalo je kao da je to previše ne opterećuje.

 

S obzirom na to da je peglanje najomraženiji kućni posao i da svet kopira sve što nose poznate ličnosti Šakirinog "kalibra" – možemo samo da navijamo za nju da progura nošenje izgužvane odeće kao trend. Idemo, Šaki!

 

 

makonda-tracker