sa stilom

Penelope Kruz zablistala u Šanelu pred Met galu: Ova magična kombinacija će biti hit proleća i leta

0

Penelope je po ko zna koji put dokazala da je jedna da ima veoma istančan ukus za modu. 

Penelope Kruz
Penelope Kruz foto: EPA-EFE/DIVYAKANT SOLANKI

Dugo očekivana MET gala se održava večeras, a Penelope Kruz je definitvno jedna od zvezda na koje bi trebalo obratiti pažnju na crvenom tepihu.

 

Poznata španska glumica je nekoliko dana ranije stigla Njujork kako bi prisustvovala ovom važnom modnom događaju, prvi put od 2019. godine, kada se poslednji put pojavila.

Penelope se veče pre Met gale, koja važi najmisteriozniji modni događaj na svetu, pojavila na tradicionalnoj pre-gala večeri i svima dala mali uvid u ono što ona ima u svojoj modnoj kopri.

 

Glumica, inače zaštitno lice Šanela, sve je oduševila svojom kombinacijom koja je odisala elegancijom i sofisticiranošću.

Uprkos tome što je na sebi imala poluprovidna haljina koja se obično nosi leti, Kruzova joj je udahnula novi život i pokazala da može da bude i veoma pogodna za polusezonske varijante.

 

Duga haljina od cvetne čipke imala je prozirne trake na suknji i bila je uparena sa plavom Šanel jaknom dugih rukava koja je imala metalik vez.


Da bi upotpunila svoj autfit, Kruzova je dodala i tanak kaiš koji je grlio njen struk, svetlucavu torbu i platforma sandale koje su u poslednje vreme veliki hit i među kraljevskim porodicama.

 

Penelope je oduševila ovom Šanel kombinacijom
Penelope je oduševila ovom Šanel kombinacijom foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Da podestimo, ovogodišnje Met gala veče je posvećeno Karlu Lagerfeldu, pokojnom kreativnom direktoru Šanela. Kao jedan od ambasadora Šanela, Kruzova je pokazala komade iz kolekcije "Metiers d’art 2022/2023", koja je predstavljena u Dakaru prošlog decembra.
 

 

makonda-tracker