jednostavne, a trendi

Kriju višak kilograma, čine da noge izgledaju duže: Omiljene farmerke Džej Lo su SVE što vam treba da delujete mršavije

1

Ovaj model farmerki može da se nosi uz bilo šta, a Dženifer Lopez je odabrala karirano sako i visoke štikle 

Dženifer Lopez u kombinaciji za svaki dan
Dženifer Lopez u kombinaciji za svaki danfoto: wcp,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez (53) pažljivo planira svaki svoj autfit i gotovo uvek ostavlja sjajan utisak. Nakon nedavnog fijaska, kada se pojavila u neočekivanom izdanju na školskoj priredbi sina svog supruga Bena Afleka, Džej Lo ovih dana ne greši.


Pre nekoliko dana, Dženifer i Ben su viđeni na Beverli Hilsu u business chic izdanjima, a latino diva odabrala je vrlo trendi stajling.


Uz Valentino sandale s visokim štiklama i elegantnu torbicu iste italijanske kuće, ona je kombinovala karirani sako brenda Zimmerman i farmerke sa istim potpisom. Upravo su njene pantalone od džinsa – tako obične i udobne – privukle najviše pažnje u ovom autfitu.

 

1 / 5 Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Džej Lo odabrala je par pantalona od srednje tamnog džinsa, iz kolekcije za jesen i zimu 2023. godine. Njihova cena iznosi skoro 600 evra, a radi se o farmerkama širokih nogavica ravnog kroja, dubokom modelu od nešto laganijeg materijala.


Ovakvi komadi sjajan su način da se vizuelno izduži figura, da se sakrije eventualni višak u predelu kukova i zadnjice , kao i da noge izgledaju duže i uže.

 

Stajlinzi Dženifer Lopez i Bena Afleka
Stajlinzi Dženifer Lopez i Bena Aflekafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz to, one se sjajno kombinuju, pa mogu da se nose i uz elegantnu bluzu, kako Zimmerman i preporučuje, kao i uz atlet majicu, krop top, džemperak, košulju...

 

 

 

makonda-tracker