kraljica ekstravagancije

4 modna izdanja kakva nisu viđena 71 godinu: Lejdi Gaga 16-minutnim performansom na Met Gali postala ZVEZDA VEČERI

0

Pevačica Lejdi Gaga se 2019. godine na Met gali pojavila u četiri različita izdanja i vinula se među najupečatljivija izdanja ikada od početka održavanja ovog događaja.

Lejdi Gaga je otprilike na svaka 4 minuta skidala odevne komade i menjala modne kombinacije.
Lejdi Gaga je otprilike na svaka 4 minuta skidala odevne komade i menjala modne kombinacije.foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Pevačica Lejdi Gaga je poznata po svojim avangardnim modnim izdanjima i po tome gde god se pojavi, mora da napravi ceo performans.

 

Na to je upravo ličio njen ulazak na Met galu 2019. godine kada je njen "nastup" na crvenom tepihu trajao 16 minuta.

 

Tada je tema Met gale bila "Camp: Notes on Fashion", a pevačica se potrudila da na pravi način odgovori na ovu temu.

 

Njenu haljinu je kreirao modni dizajner Brendon Maksvel i on je bio zadužen za njenu raskošnu i džinovsku ružičastu odeću koja je "pretpela" četiri promene.

Prvi izgled je viđen kada je Lejdi Gaga stigla na crveni tepih, a sastojao se od ružičaste haljine sa šlepom od 20 metara, sa velikom ružičastom mašnom na glavi, zlatnim velikim lažnim trepavicama i njenom karakterističnom bob frizurom sa kratkim šiškama. 

Sve vreme tokom njene transformacije su je pratili muškarci u odelima koji su držali kišobrane, dok je ona dramatično pozirana široko raširenih očiju kako bi naglasila svoj mejkap. 

 

Otprilike na svaka četiri minuta Lejdi Gaga je menjala izgled na Met gali, pa je tako u jednom trenutku počela da skida mašnu, otkopčava ogrtač otkrivajući crnu asimetričnu elegantnu haljinu sa interesantnim dekolteom. 

Sledeću promenu smo dobili otkopčavanjem crne halijine otkrivajući ružičastu satensku dugu haljinu sa bretelama

 

Tokom svog nastupa, dobila je par naočara za sunce sa mačjim očima i džinovski retro mobilni telefon, koji je na kraju postao torbica, a Gaga je ponovo nanosila ruž dok je njen tim oponašao da joj popravlja šminku i kosu.

 

Za svoj poslednji izgled, Maksvel je otkopčala rajsferšlus na ružičastoj haljini, otkrivajući da je ispod svih haljina nosila svetlucavi crni grudnjak, gaćice, svetlucave čizme sa platformom i mrežaste hulahopke.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

 

makonda-tracker