raj za oči

Folklorni detalji & elegancija: Kristina Radenković i Dragana Kosjerina u nesvakidašnjim izdanjima

0

Veliko muzičko takmičenje okupilo je neke od najlepših srpskih voditeljki 

Dragana Kosjerina
Dragana Kosjerinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznate voditeljke Kristina RadenkovićDragana Kosjerina, Vinka Marinović i Jelena Simić pojavile su se na drugoj polufinalnoj večeri Sabora narodne muzike. 

 

Dobro raspoložene ove četiri lepotice pozirale su okupljenim fotografima, a potom su uživale u veselom muzičkom programu.

 

Sve voditeljke su bile obučene slično, u crne prelepe haljine i svaka od njih imala je po neki element srpske nacionalne nošnje.

 

 

Dragana Kosjerina ponela je kreaciju koja je istakla njen vitak struk, a maksi-haljina sa detaljem u predelu stomaka učinila je da izgleda savršeno. Ceo autfit upotpunila je nežnim crnih sandalama sa samo dva tanka kaišića, koje su u prvi plan stavile njena prelepa stopala.

 

Kristina Radenković je ponela takođe crnu haljinu do kolena i zatvorene salonke od crne kože. I preostale dve koleginice Vinka Marinović i Jelena Simić takođe su "pratile" Kristinu i Draganu ponevši crne toalete, sa upečatljivim folklornim detaljima.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako i naziv festivala kaže, u pitanju je slavlje narodne muzike, a i prethodne, prve večeri Sabora, voditeljke su nosila haljine inspirisane srpskom tradicionalnom nošnjom.

 

Podsetimo, pobednik će biti proglašen u četvrtak, a juče nakon prve takmičarske večeri dodeljeno je priznanje Seki Aleksić za doprinos estradno-muzičkoj sceni Srbije.

 

 

 

makonda-tracker