SAVRŠENA

Toliko lepa da je ima u skoro svim bojama: Suknja kraljice Leticije koju će Srpkinje OBOŽAVATI ovog leta

0

Još jednom španska kraljica Leticija je uspela da izazove pravo oduševljenje izborom garderobe koja joj savršeno pristaje 

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Španska kraljica Leticija i njen suprug  učestvovali su na dodeli Nacionalnih sportskih nagrada u Kraljevskoj palati El Pardo. Nagrade se dodeljuju ljudima koji su svojim neposrednim delovanjem ili inicijativom na izvanredan način doprineli promociji sportskih aktivnosti.

 

Kao što se od nje i očekuje i ovog puta kraljica Španije je opčinila sve prelepom odevnom kombinacijom, koju žene već danas mogu da iskopiraju.

 

Za ovu priliku kraljica Leticija je odabrala prelepo koralno izdanje. Ona je ponela prelepu rebrastu bluzu dugih rukava od Hugo Bosa uparenu sa kožnom midi pencil suknjom sa prorezom na prednjoj strani istog brenda.

 

 

Kraljica Leticija godinama nosi titulu jedne od najbolje obučenih žena, a kako u svom ormaru ima nekoliko sličnih suknji, jednu u crvenoj boji smo imali prilike više puta da vidimo, možemo zaključiti ona baš voli modele olovke kroja.

 

Ove suknje idealan su izbor kada su poslovni sastanci i prijemi u pitanju, a kraljica Leticija često sa svojim suprugom odlazi na razne događaje.

 

Upravo to je jedan od razloga zbog kojih je tokom godina mnogima poslovnim ženama postala prava modna inspiracija.

 

1 / 5 Foto: EPA / Chema Moya

 

Uz ovu savršenu suknju kraljica Leticija iskombinovala elegantnim bež štiklama sa otvorenom potpeticom modne kuće Karolina Herera.

 

Reč je o cipelama koje su odavno deo garderobe kraljice Španije i koje ona voli da nosi u raznim prilikama.

 

Okrugle zlatne minđuše upotpnile su ceo autfit i dale su mu posebnu doze elegancije i prefinjenosti. 

 

 

 

makonda-tracker