fascinirajuće

Haljina A kroja koju ćete nositi godinama: Najtužnija evropska princeza očarala Monako komadom od 6.000 evra

0

Kada je stil u pitanju princeza Šarlin je uvek bila jedna od najbolje obučenih žena, kojoj je bilo teško parirati 

foto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia
foto: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka demonstrirala je sinoć na svečanoj večeri u Firenci svoj visoki smisao za modu.

 

Ova 45-godišnja bivša olimpijska plivačica obukla je glatku crnu haljinu sa šljokicama kako bi pratila svog supruga princa Alberta (65) u večernjem izlasku u italijanski grad Firencu.

 

Oni su primećeni  kako zajedno stižu na večeru povodom 160. godišnjice monegaškog konzulata, gde je princu poklonjen portret njegove majke, pokojne Grejs Keli.

 

 

Šarlin i Albert se pojavljuju nakon što je palata u Monaku bila prinuđena da izda saopštenje u kojem demantuje glasine da je par u procesu razvoda.

 

Nakon što se u francuskim medijima pojavila tvrdnja da se njihov 12-godišnji brak bliži kraju, portparol je rekao da par "zvanično negira zlonamerne glasine koje su mediji širili".

 

Šarlin je izgledala glamurozno kao i uvek u haljini do poda koja je imala duge prozirne rukave i svetlucave šljokice. Prepustila je haljini da priča i nosila je diskretan nakit, stavila male dijamantske minđuše i venčani prsten.

 

Princeza Šarlin blistala je u haljini od čak 6.000 evra
Princeza Šarlin blistala je u haljini od čak 6.000 evrafoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ova prelepa haljina A kroja delo je jednog od njenih omiljenih brendova - Akris! I elegantna i ekstravagantna, vredi svakog dinara, jer ćete je nositi godinama.

Njena piksi frizura sa plavim pramenovima bila je zalizana i savršeno se uklopila sa neupadljivom večernjom šminkom, koja je istakla lepe oči princeze Šarlin.

 

Bronzer breskve je doprineo tome da princeza izgleda zdravo i sveže, a svetlo ružičastog karmina upotpunio je njen prirodan izgled.

 

Princ je izgledao elegantno u crnom smokingu uparenom sa belom košuljom i leptir mašnom.

 

Princeza od Monaka oduvek je na garderobu davala ogromne svote novca
Princeza od Monaka oduvek je na garderobu davala ogromne svote novcafoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šarlin i Albert su negirali da je njihov brak u krizi. Oni su sinoć uslikani kako izlaze iz Palaco Gondi, kao gosti Fondacije Andrea Bočeli, koju je u julu 2011. osnovao poznati italijanski pevač da osnaži ljude u situacijama siromaštva i nevolje zbog bolesti i socijalne isključenosti.

 

Proteklih nedelja par je zbio redove na događajima širom kneževine, uključujući misu za pomen pokojnom ocu princa Alberta, princu Renijeu, prošle nedelje.

 

makonda-tracker