boja ljubavi

Skida 15 cm u struku, izdužuje noge i zrači ELEGANCIJOM: Marija Veljković u vatrenom izdanju hipnotisala Beograđane

2

Voditeljka Marija Veljković još jednom je pokazala zašto je jedna od najstilizovanijih dama na domaćoj javnoj sceni.

Marija Veljković obožava monohromatska izdanja, a ovo je jedno od najboljih koji smo do sada videli.
Marija Veljković obožava monohromatska izdanja, a ovo je jedno od najboljih koji smo do sada videli.foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka i glumica Marija Veljković je već godinama jedno od prepoznatljivih i omiljenih TV lica.

 

Poznata je po svedenom i elegantnom načinu oblačenja, a njene kombinacije su uvek inspiracija ako želite da uz nekoliko klasičnih komada postignete fantastičan efekat.

 

Marijine modne kombinacije su neretko monohromatska izdanja koja su nepogrešivo prefinjena i moderna.

 

Da je kraljica elegancije, pokazala nam je i sinoć, kada se pojavila na promociji pesme i spota "Fleksuj sa nama" svog izabranika, pevača i glumca Rastka Jankovića. 

Njih dvoje već mesecima važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a da mu je uvek najveća podrška dokazala je na sinoćnoj promociji, koja je bila i divan način da se proslavi Rastkov 51. rođendan koji je danas.

 

Voditeljka se pojavila u besprekornom crvenom kompletu koje je apsolutno očaralo sve prisutne.

 

Sastojao se iz gornjeg dela na jedno rame sa dugim rukavom i zanimljivom srebrnom šnalom na ramenu.

 

Interesantan kroj gornjeg dela sa uskim pojasom u istoj crvenoj nijansi i delom koji se širi u predelu stomaka, a koji je fantastičan ako želite da naglasite struk, ali i zakamuflirate potencijalni višak kilograma u predelu abdomena sa kojim se mnoge dame bore, učinio je celu odevnu kombinaciju upečatljivom i efektnom.

Donji deo ove kombinacije činile su uske crvene pantalone sa nogavicama u obliku zvona, koje su naglasile voditeljkine izvajane noge. Ovakav kroj je takođe besprekoran, jer prati liniju tela i postepeno se širi te naglašava građu.

 

Ovaj predivni komplet, voditeljka je iskombinovala sa srebrnim sandalama sa tankim kaišićima koji su se na pravi način ukomponovale sa šnalom na ramenu.

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

Što se tiče frizure, Marija se odlučila za ravno isfeniranu kosu koja je nonšalantno padala niz lice, a mejkap je kao i uvek bio bepsrekoran i isticao je njene usne crvenim ružom. 

 

makonda-tracker