ne štedi

Sve su prelepe, luksuzne i imaju nešto zajedničko: 5 tašni Lidije Đukanović koje su podigle prašinu

5

Supruga Mila Đukanovića privlači mnogo pažnje svojim stilom i skupim modnim ukusom, a ova tašne su među najzapaženijima

Lidija i Blažo, supruga i sin Mila Đukanovića
Lidija i Blažo, supruga i sin Mila Đukanovićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Milo Đukanović poražen je proteklog vikenda u drugom krugu predsedničkih izbora, te će ga na čelu Crne Gore zameniti mladi političar Jakov Milatović.


U međuvremenu, Đukanović se povukao i sa mesta predsednika Demokratske partije socijalista, a podršku mu ovim svakako ne baš prijatnim trenucima pruža porodica.


Na prvom mestu je to supruga Lidija, koja često privlači pažnju regionalnih medija svojim stilom, kojki je uglavnom sveden, poslovni i vrlo elegantan, a obično se najviše piše o njenim aksesoarima. Tašne su velika strast Lidije Đukanović, a ovo su neke od njenih torbi o kojima se najviše pričalo.


Kada je sa suprugom Milom i sinom Blažom izašla na glasanje u drugom krugu izbora za predsednika Crne Gore, Lidija je ponela zeleno odelo, dok je nosila puder-roze torbicu modne kuće Dior.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Reč je o modelu nazvanom Diorama, koji je prvi put predstavljen 2015. godine i nosi se na ramenu, okačena o lančić ili kaiš, u zavisnosti od ukusa i obično se pravi od krokodilske ili goveđe kože.

 

Budući da je takva zaljubljenica u modu, supruga Mila Đukanovića pozvana je 2019. na jedan modni događaj u Njujorku, gde se pojavila u crnoj haljini do kolena, dok je u ruci nosila još jednu skupocenu tašnu.

 

Lady Dior torbica žene Mila Đukanovića
Lady Dior torbica žene Mila Đukanovićafoto: Ben Gabbe / Getty images / Profimedia

U pitanju je još jedna Diorova torba, mini-varijanta modela Lady Dior čija cena iznosi više od 4.000 evra i koju krasi zanimljiv vez.

 

Lady Dior je, čini se, Lidijin omiljeni model, pošto je krem verziju nosila i tokom prošlogodišnjeg susreta sa španskim kraljem Feliipeom VI i kraljicom Leticijom...

 

Lady Dior torbica žene Mila Đukanovića
Lady Dior torbica žene Mila Đukanovićafoto: Angel Naval/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

... kao i mesec dana ranije, kada se na NATO samitu sastala sa Leticijom od Španije noseći belu Lady Dior.

 

Lady Dior torbica žene Mila Đukanovića
Lady Dior torbica žene Mila Đukanovićafoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Ime torbe koju je Lidija Đukanović nosila tokom posete Nemačkoj i njenom predsedniku Frank-Valteru Štajnmajeru 2019. glasi Dioraddict, što bukvalno znači "zavisnik od Diora", a ona bi nesumnjivo mogla da se svrsta u red takvih fashionista.

 

Dioraddict torbica Lidije Đukanović
Dioraddict torbica Lidije Đukanovićfoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

U pitanju je crna tašna od goveđe kože koju krasi jednostavan dizajn, a najefektniji deo je zlatna kopča s imenom brenda.

 

 

makonda-tracker