suva elegancija

Kako izgleda haljina od 4.350 €? NESTVARNO! Princeza Šarlin ispod kaputa sakrila luksuz kakav se ne viđa svaki dan

0

Ispod svedenog i minimalističkog kaputa princeza od Monaka nosila je veličanstvenu haljinu koja odiše glamurom

Princeza Šarlin i sestričina njenog supruga Šarlot Kaziragi imaju sjajan odnos
Princeza Šarlin i sestričina njenog supruga Šarlot Kaziragi imaju sjajan odnosfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kneževska porodica Monaka organizovala je misu na godišnjicu smrti princa Renijea III od Monaka, koji je preminuo 6. aprila 2005. godine.


Skupu su prisustvovala deca i unuci pokojnog princa i slavne Grejs Keli, pa smo tako videli princa Alberta sa suprugom princezom Šarlin, princezu Karolin od Hanovera, njenu ćerku Šarlot i sinove Pjera i Andreu, kao i princezu Stefani sa ćerkama Polin i Kamij.


Uprkos eleganciji i lepoti svih članica porodice, najviše se danas priča o princezi Šarlin, koja je ponovo odabrala nezaboravan stajling koji privlači pažnju.


Ona se pojavila u minimalističkom sivom kaputu, vrlo šik i dugačkom modelu bez revera, koji je iskoristila da "priguši" veo(ooo)ma luksuznu odeću ispod njega. U pitanju haljina iz nove kolekcije modne kuće Akris, čija cena iznosi neverovatnih 4.350 evra.

 

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Ovaj elegnatni model deo je resort kolekcije pomenutog brenda i vrlo upečatljiva statement haljina koju krasi trapezoidna mreža sa tilom i vezom.

 

Figura je naglašena uz pomoć širokog kožnog kaiša i efektne kopče, a ima okrugli izrez i odiše otmenošću po kakvoj je poznata princeza od Monaka.

 


Šarlin je haljinu ponela sa crnim čarapama, a svemu je dodela crne salonke sa nižom i tankom štiklom.


Supruga princa Alberta je, inače, na samom vrhu liste članica kraljevskih porodica Evrope koje troše najviše na svoj stil, pa su mediji pisali da je prošle godine na odeću dala oko 700.000 evra, a čini se da ni ove neće štedeti.

 

 

makonda-tracker