WOW

Haljina prekrivena stotinama kristala i sandale koje žene OBOŽAVAJU : Dženifer Aniston stajlingom zapalila Los Anđeles

0

Dženifer Aniston izgledala je neverovatno na premijeri svog najnovijeg filma, "Misterija ubistva 2"  u bioskopu Ridžensi vilidž u Los Anđelesu

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica Dženifer Aniston (54) važi za jednu od najzgodnijih glumica koje je svet ikada imao. Ona veoma vodi računa o svom izgledu, a od nje se nikada i ne očekuje ništa manje od savršenstva, kada je stajling u pitanju.

 

Još jednom je opravdala titulu jedne od najbolje obučenih žena među poznatim zvezdama. Dženifer je pre nekoliko dana blistala na premijeri filma "Misterija ubistava 2" u Los Anđelesu pojavivši se u srebrnoj mrežastoj mini haljini koja je istakla njene prelepe noge. 


Dobitnica Zlatnog globusa nije odstupala od svoje već prepoznatljive boje kose i frizure, koja je u blagim talasima padala niz njena leđa. 

 

 

U filmu ona je ponovo zaigrala sa kolegom Adamom Sandlerom (56), koji je takođe bio prisutan na događaju sa svojom suprugom Džeki Sendler (48).

 

Dženifer je i ovog puta istakla svoje zategnute noge i ruke u prilepljenoj srebrnoj mrežastoj mini haljini sa detaljima od perli. U ovom upečatljivom komadu ukrašenom kristalima svaka žena mora da bude primećena.

 

Mnogo slojeva lepršavih resica sa perlama i stotinama ukrasa koji se presijavaju na svetlosti davale su savršen, luksuznu izgled kojem je bilo teško odoleti. 

 

Dženifer Aniston još jednom opčinila prelepom haljinom koja nije za svakoga
Dženifer Aniston još jednom opčinila prelepom haljinom koja nije za svakogafoto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda "Prijatelja" celu kombinaciju je upotpunila parom prelepih srebrnih sandala sa samo dva kaiša, jednim preko prstiju i jednim oko zgloba, koje su otkrivale njen savršeno odrađen franucski manikir.

 

Što se tiče šminke, lepotica se odlučila za samo malo rumenila, maskare i ruž u boji kože. Od nakita je imala samo za dva jednostavna prstena.

 

Ona je uslikana dok je pozirala na crvenom tepihu ruku pod ruku sa Sandlerom, koji se odlučio za mnogo opušteniji izgled.

 

Dženifer i njen kolega Adam Sendler bili su potpuna suprotnost jedno drugom
Dženifer i njen kolega Adam Sendler bili su potpuna suprotnost jedno drugom foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

On je nosio debeli sivi duks sa kapuljačom, smeđe pantalone i plave patike. Ispod njegove dukserice virila je jarko roze-plava košulja.

 

Izgledali su savršeno, a čini se i da su veoma zadovoljni onim što su radili u prethodnom periodu, s obzirom da cele večeri nisu skidali osmeh sa lica. 

 

 

makonda-tracker