iznenađenjeee

Donji deo ove fotografije je sve što NE OČEKUJETE: Džej Lo očarala Holivud novom MODNOM MAGIJOM

0

Džej Lo i Ben Aflek su se pojavili zajedno na jednom događaju u Holivudu, što je privuklo dosta pažnje medija i to ne samo iz jednog razloga. 

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: : Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavni holivudski glumački par, Džej Lo i Ben Aflek, privlače dosta pažnje gde god se pojave. Benifer dvojac je uvek u centru pažnje medija, a pogotovo u poslednje vreme, tačnije od venčanja

 

Dosta prašine se podiglo zbog njihovog "ćaskanja" na dodeli Gremi nagrada, pa onda i kada je Ben najavio da će zajedno raditi na jednom filmu, a evo i sad opet.

Dženifer je sa Benom došla na premijeru njegovog novog filma "Air", u kojem se svojim prijateljom Metom Dejmonom glumi u priči koja prati kako je kompanija Najki privolela čuvenog košarkaša Majkla Džordana da bude njihov "maneken". 

 

 

Pola svetskih šoubiz medija uveliko izveštava o poljupcu u javnosti Benifer dvojca, dok se ona modna polovina oduševljava novim autfitom popularne Džej Lo.

 

Dženifer je na premijeri ponela haljinu italijanskog modnog čudotvorca Antonija Grimaldija, koja je opisana kao fabulozni spoj dva sveta. Gornji deo sa rolka kragnom je proziran i ima duge rukave, ali donji deo je pravo iznenađenje. 

 

U pitanju je jarko zelena ili neonsko zelena haljina, kako su je opisali pojedini strani mediji, koja je bila dugačka sve do poda. "Sakrila" je obuću slavne glumice i pevačice, ali i da nije - teško da bi neko od ove šljašteće haljine uspeo da vidi šta je obula.

 

Haljina je opisana kao fabulozni spoj dva modna sveta
Haljina je opisana kao fabulozni spoj dva modna svetafoto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stilisti Lopezove bili su Rob Zangardi i Mariel Haen. Ovoj zadivljujućoj haljini Antonija Grimaldija dodala je nakit brenda "Shiphra", koji u poslednje vreme nosi još jedna svetska zvezda - Adel.  

 

Ovoga puta Džej Lo je kosu vezala u punđu, a odlučila se za nenapadnu šminku. 

 

 

 

 

makonda-tracker