kojoj bolje stoji?

U Holivudu - Kara Delavinj, u regionu ONA! Aleksandra Radović u glamuroznoj HALJINI na jedno rame hipnotisala Zagreb

1

Pevačica Aleksandra Radović u elegantnoj haljini donela je holivudski glamur u Zagreb.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Radović (48) je na domaćoj muzičkoj sceni već 20 godina i otkad se pojavila raduje nas svojim raskošnim glasom i predivnim pesmama koje se godinama pevaju.

 

Osim po muzičkom talentu, godinama je izgradila svoj prepoznatljiv modni stil. Njene odevne kombinacije su uvek moderne, besprekorno stilizovane i prefinjene

 

Kada su u pitanju kombinacije za scenske nastupe, uvek je nepogrešivo elegantna, nežna i uglavom se odlučuje za jednobojne komade u obliku haljina ili pak šik odela.

 

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada se pojavila kao gost na koncetu Sergeja Ćetkovića u Zagrebu i oduševila sve svojim modnim izborom.

Ovog puta se odlučila za raskošnu haljinu na jedno rame u roze nijansi.

 

Pevačica je na desnom ramenu imala ogromnu mašnu, a kroj haljine je bio takav da se od struka širila i imale šire nabore.

 

Po sredini je imala i blagi šlic, a dugački šlep koji je imala pozadi je doprineo duhu holivudskog glamura.

Ovu haljinu koja je predstavljala suvu eleganciju iskombinovala je ogrlicom i narukvicom u srebrnoj nijansi i srebrnim sandalama sa potpeticom. 

 

Frizuru je za ovu priliku isfenirala u u talasima i pustila da pada niz telo, a što se tiče mejkapa, kao i uvek, bio je efektan i odmeren.

 

Ruž u bledoružičastoj nijansi i sivi, roze i sivi tonovi na očima su istakli Aleksandrino lice i na fantastičan način zaokružili ovaj autfit.

Sličnu haljinu u holivdskom stilu, koja je bila na jedno rame i imala veliku mašnu obukla je nedavno manekenka Kara Delavinj (30).

 

Ona je bila jedna od najstilizovanijih dama na ovogodišnjoj dodeli Oskara, a sve prisutne je zasenila u grimiznoj haljini.

 

Poput ove koju je ponela Aleksandra Radović i manekenkina haljina je otkrivala jedno rame i imala veliku mašnu na drugom ramenu.

 

Međutim, osim po boji haljine, kreacija koju je nosila Kara Delavinj se razlikovala i po dubokom šlicu i jednom praktičnom džepu koji je imala sa leve strane.

Kara Delavinj na ovogodišnjoj dodeli Oskara je bila jedna od najstilizovanijih dama.
Kara Delavinj na ovogodišnjoj dodeli Oskara je bila jedna od najstilizovanijih dama.foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput Aleksandre, i Kara je želela da njen nakit bude u srebrnim nijansama, ali se za razliku od pevačice odlučila za crvene sandale sa ogromnom platformom i štiklama. 

 

I Kara i Aleksandra su nam pokazale kako se nosi haljina na jedno rame i šta znači odličan stajling, ali mi smo malo pristrasni, pa ćemo se složiti da je Srpkinja za nijansu bolje ponela ovaj kroj haljine.

 

U galerij ispod pogledajte još neke od stajlinga Aleksandre Radović.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

 

 

 

 

 

makonda-tracker