pliš, perje & perlice

Stajling o kojem će se pričati GODINAMA: Aleksandra Radović u KOMBINEZONU koji skida 15 cm u struku i čini da ZABLISTATE

0

Pevačica Aleksandra Radović pojavila se na nastupu u Sarajevu u glamuroznoj odevnoj kombinaciji.

Aleksandra Radović ima istančan stil oblačenja.
Aleksandra Radović ima istančan stil oblačenja.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Radović (48) je pre tačno 20 godina objavila svoj singl "Kao so u moru" kojim je osvojila srca slušalaca u regionu.

 

Otada je raskošnim glasom i emotivnim pesmama iznova i iznova oduševljala svoju publiku i postala jedna od najtraženijih pop pevačica.

 

Gledali smo je i u žiriju takmičenja "Prvi glas Srbije" i "Tvoje lice zvuči poznato" gde je svojim konstruktivnim savetima pomagala takmičarima da pokažu svoje najbolje lice.

 

Pevačica je poznata i po besprekornom stilu, pa tako gde god da se pojavi, bilo da je u pitanju njen nastup ili neki javni događaj, dospe u centar pažnje svojim ženstvenim i otmenim kombinacijama.

Nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju, gde nas je osvojila šik odevnom kombinacijom i "all black" izdanjem

 

I taman kad smo pomislili da od toga bolje ne može, Aleksandra Radović nam je pokazala novu kombinaciju koja je idealna za svečane prilike. 

 

Pevačica se na nastupu u Sarajevu pojavila u ekstravagantnoj kombinaciji koja je sve oduševila.

 

U pitanju je šik crni kombinezon, koji će učiniti da budete u centru pažnje gde god da se pojavite.

Crni kombinezon istakao je njenu vitku liniju.
Crni kombinezon istakao je njenu vitku liniju.foto: Printscreen/Instagram

Gornji deo kombinezona je bio napravljen od ornamenata u obliku trouglova sa perlicama i perjem na rukavima, dok je donji deo bio urađen od pliša što je celom odevnom komadu dao na elegantnosti i upečatljivosti.

 

Pevačica je pokupila kosu na jednu stranu i pustila da joj padaju niz telo u blagim talasima, a odlučila se za viseće minđuše koje su joj istakle lice.

Što se tiče mejkapa, Aleksandra je ovog puta odabrala upečatljivu šminku i tamnim senkama istakla oči. 

 

 

 

makonda-tracker