neočekivana kombinacija

Ova suknja je stigla direktno iz SNA: Glumica ponela REMEK-DELO uz najobičniji džemper i utisak je sjajan

0

Malo ko bi pomislio da na ovakav način kombinuje glamuroznu suknju, ali je rezultat izvanredan

foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Kira Najtli (37) jedna je od najboljih u svojoj generaciji i obeležila je talentom i lepotom neke od najuspešnijih filmova tokom protekla dve decenije.


Ipak, kada je reč o njenim pojavljivanjama van filma, prava je retkost videti Kiru, koja preferira da vodi svoj život daleko od kamera i zadrži svoju privatnost za sebe. Tako izuzetak pravi i pojavljuje se u javnosti samo dok promoviše neko novo ostvarenje, što je slučaj ovih dana – ona najavljuje film "Bostonski davitelj", koji će uskoro biti premijerno prikazan na platformi Disney+.


Tim povodom glumica, koja u novom filmu igra reporterku Loretu Meklaflin, koja tokom šezdesetih pronalazi vezu između naizgled nepovezanih slučajeva ubistava, vredno radi na promociji.

 


Ovo je prava poslastica za njene fanove, koji je viđaju vrlo retko, a Kira Najtli spada i u izvanredno odevene zvezde, pa je njen povratak u javnost obradovao i zaljubljenike u modu.

 

Engleska glumica imala je nekoliko pojavljivanja, ali najveći utisak ostavile su njene fotografije između dva snimanja, nastale na ulicama Njujorka. Kira je viđena u vrlo neočekivanom spoju – običan sivi džemper za svaki dan ponela je s pravim remek-delom i pokazala da u modi granice ne postoje!

 

Kira Najtli u Valentino suknji sa perjem
Kira Najtli u Valentino suknji sa perjemfoto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, glumica je odabrala suknju italijanskog brenda Valentino, iz kolekcije za jesen/zimu 2023. godine, a u pitanju je vrlo svetla, gotovo bisernosiva kreacija prekrivena nojevim perjem.

 

Njen dizajn potpisuje Pjerpaolo Pičioli, a reč je o vrlo dugačkoj suknji koja se širi u donjem delu i odiše glamurom.

 

Engleska glumica Kira Najtli u Valentino suknji sa perjem koju je kreirao Pjerpaolo Pičioli
Engleska glumica Kira Najtli u Valentino suknji sa perjem koju je kreirao Pjerpaolo Pičiolifoto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia


Ovaj izgled je, inače osmislila stilistkinja Lit Klark, koja je pokazala da čak i ovako jednostavan komad kakav je običan sivi džemper može da se uklopi u luksuzno i elegantno izdanje ako se mudro biraju kroj i nijansa.

 

 

makonda-tracker