prekretnica u karijeri

SAD KAD JE MAJKA, NEMA VIŠE GOLIŠAVIH SCENA! Lepa glumica donela važnu odluku, evo i zbog čega

0

Britanska glumica Kira Najtli nije bila mnogo stidljiva kad je skidanje odeće pred kamere u pitanju, ali s tim je gotovo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kira Najtli (34) ističe da je ponosna na svoje telo, ali i da nema nameru više da nam ga pokazuje.

 

Šarmantna Britanka i muzičar Džejms Rajton, koji su zajedno od 2011, ponosni su roditelji devojčica Edi (4) i Dilajle, koja je na svet došla prošle godine, a glumica je za Financial Times dala intervju kakav verovatno još dugo nećemo videti u ovom listu. Ona je, naime, objasnila da njene „bradavice vise“ i dodala da ubuduće neće snimati golišave scene.

 

 

Nikad mi nije bilo neprijatno da to radim dok sam bila mlađa. Nikad nisam radila nešto što mi je stvaralo neprijatnost. Zaista sam zadovoljna svojim telom. Uradilo je nešto neverovatno. Ali ne želim više da stojim tako ispred cele filmske ekipe… To je bila stvar izbora. Mogu da izaberem dublerku za telo — ispričala je Najtlijeva, koja trenutno promoviše novi film, pod nazivom Misbehiviour.

 

foto: Profimedia

Ona je istakla i da u današnje vreme neke scene mogu bez ikakvog konteksta da se nađu na pornografskim sajtovima i dodala da njeni smeliji kadrovi, uključujući i one u filmovima Vojvotkinja i Domino, nikad „nisu otišli predaleko“.

 

 

makonda-tracker