povratak u velikom stilu

Grimizna fantazija i holivudski glamur: Kara Delavinj u izdanju koje je bacilo Los Anđeles na kolena

0

Manekenka Kara Delavinj se vratila sa rehabilitacije i svojom pojavom je apsolutno zasenila sve na sinoćnoj dodeli Oskara.

Kara Delavinj je bila od najstilizovanijih dama sinoć na 95. Dodeli Oskara
Kara Delavinj je bila od najstilizovanijih dama sinoć na 95. Dodeli Oskarafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sinoć je u losanđeleskom Dolbi teatru održana 95. dodela Oskara.


Apsolutni pobednik večeri bio je film "Sve u isto vreme" režisera Danijela Kvana i Danijela Šajnerta (poznatiji kao Danijels)! Reditelji su dobili po tri nagrade, a od četiri glavne nagrade za glumu ekipa koja je igrala u osvom ostvarenju dobila je čak tri.


Najbolja glumica bila je Mišel Jeo, najboljim glumcem proglašen je Brendan Frejzer, dok su Oskari za najbolju žensku i mušku sporednu ulogu pripali Džejmi Li Kertis i Kiju Hui Kvanu.

 

Kao i uvek, osim glumačkih nagrada, posebnu pažnju su privukle kreacije poznatih ličnosti.

 

Interesantno je da ove godine izostao crveni tepih već su poznate ličnosti prvi put prošetale tepihom u boji šampanjca.

 

- Mislim da odluka da umesto crvenog tepiha stavimo tepih boje šampanjca pokazuje koliko smo uvereni da neće biti prolivene krvi - našalio se američki voditelj, komičar i domaćin 95. dodele Oskara, Džimi Kimel.

 

Bez obzira što je klasičan crveni tepih izostao, poznate ličnosti i zvezde iz svetskog šoubiznisa i sedme umetnosti su svakako bili u centru pažnje.

 

Modnih promašaja gotovo da nije bilo, a nama je posebnu pažnju privukla 30-godišnja manekenka Kara Delavinj.

Čini se da je ovo bio njen povratak u velikom stilu budući da se nedavno vratila sa rehabilitacije, jer je prepoznala da joj je podhitno potrebna pomoć da se izbori sa zavisnošću.


Ovo je tačnije bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti otkako je otkrila da je sada trezna i da se vratila sa rehabilitacije.

- Sve što sam znala jeste da ako nastavim da idem putem kojim sam išla, ili bih završila mrtva ili, kao, uradila nešto stvarno, stvarno glupo- rekla je engleska manekenka za Vogue.


Za ovu priliku, Kara je odabrala predivnu grimiznu haljinu koju potpisuje Elie Saab.

1 / 5 Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina koju je obukla otkriva jedno rame i ima ogromnu mašnu, naborane detalje i duboki šlic i sasvim sigurno je unela malo holivudskog glamura, zajedno sa praktičnim džepom koji je manekenka iskoristila dok je pozirala fotografima.

 

Uz gracioznu haljinu izabrala je ništa manje divan Bulgari nakit u vidu ogrlice, narukvice i minđuša, a posebnu pažnju nam je privukla dijamantska ogrlica sa zmijskom glavom i smaragdnim okom.

 

Ceo autfit je zaokružila niskom uglađenom punđom i crvenim sandalama sa patformom koje potpisuje Stuart Weitzman.

 

Uz mejkap koji je istakao njene oči i usne, ceo stajling je bio pun modni pogodak i defitinitivno jedna od najlepših haljina koje smo skoro videli na crvenom, pardon, bež tepihu.

 

 

makonda-tracker