hipnotiše

Ravna obuća, šik mantil, a u ruci – GUČI torbica nazvana po IKONI: Milena Radulović u trendi autfitu za veče u gradu

0

Neočekivana za crveni tepih, ali vrlo elegantna i autentična, odevna kombinacija u kojoj se glumica pojavila na premijeri filma "Indigo kristal" zaista je izdvaja iz mase

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Indigo kristal", u režiji mladog reditelja Luke Mihailovića, u kojoj igraju Denis Murić, Pavle Mensur, Miodrag Radonjić, Nina Janković...


Premijera je okupila veliki broj poznatih ličnosti, pre svega glumaca koji su došli do podrže svoje kolege, a jedna od najzapaženijih bila je glumica Milena Radulović.


Ona u svakoj prilici spada u najbolje odevene devojke na crvenom tepihu, a tako je bilo i ovog puta, kada se pojavila u neočekivanoj i vrlo trendi odevnoj kombinaciji.


Glumica je pred okupljenim foto-reporterima pozirala u maksi-mantilu krem nijanse, šik modelu klasičnog dizajna i od tanjeg materijala, u kom je naglasila figuru uz pomoć tankog pojasa na vezivanje.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Milena nije otkrivala stajling ispod mantila, ali smo primetili da je nosila nude odeću, koja se savršeno uklopila uz boju mantila. Ostatak njenog aufita nije tipičan za crveni tepih, ali je vrlo elegantan.

 

Glumica je, naime, ponela cipele na pertlanje s masivnim i efektnim đonom, koji je apsolutni hit proteklih sezona.

 

Cipele sa chunky đonom Milene Radulović
Cipele sa chunky đonom Milene Radulovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ipak, poseban deo njene kombinacije bila je večno in tašna modne kuće Gucci.


Reč je o modelu Jackie 1961, nazvanom tako po Džeki Kenedi, a Milena je odabrala varijantu sa braon kožom i plavim platnom koje krase prepoznatljivi monogrami ovog brenda. Slični modeli prodaju se po ceni od 2.500 dolara, a već neko vreme spada u omiljene tašnice influenserki.

 

 

Gucci Jackie 1961 torbice Milene Radulović
Gucci Jackie 1961 torbice Milene Radulovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jackie1961 se, inače, može pronaći u pastelnim tonovima, i to u plavoj, ružičastoj, ljubičastoj, zelenoj, žutoj, ali i u crvenoj, beloj i crnoj boji, a tu su naravno i modeli koje krasi prepoznatljivi Gučijev print i crveno-zelena traka.


Inače, prvobitna vezija ove torbe nosila je naziv Fifties Constance i dizajnirana je pedesetih godina prošlog veka.

 

 

Međutim, kada je tokom sedamdesetih Džeki Kenedi viđena kako od paparaca skriva lice jednim ovakvim modelom, on je ubrzo postao sinonim za njen šik stil, pa je ona ostala poznata kao — Džeki.

 

 

Ona je velike momente slave imala i tokom devedesetih, kada ju je na piste vratio Tom Ford, ali i 2014. godine, kada ju je u jednoj kampanji s ponosom nosila Kejt Mos.

 

 

makonda-tracker