jednostavno ume!

Dženifer Lopez i Tamara Kalinić u ISTOJ HALJINI: Latino diva ju je nosila maestralno, ali Srpkinja – daleko bolje

1

Ko može da nadmaši jednu Džej Lo kada je u pitanju izgled? Onaj kome ume da kombinuje majstorski, naravno, a našta Tamara je tu nepogrešiva.

foto: jlo, tamara, Instagram
foto: jlo, tamara, Instagram

Pevačica i glumica Dženifer Lopez toliko se presvlači da je paparaci ponekad u jednom danu uslikaju u nekoliko odevnih kombinacija, pa je teško zapamtiti sve interesantne stajlinge u kojima smo imali priliku da je vidimo.


Ipak, jedna haljina nam se urezala u pamćenje, i to ne bez razloga!


Latino diva je sredinom januara gostovala u emisiji Džimija Kimela, u okviru promocije svog novog filma "Venčanje za umreti", kada se pojavila u predivnoj kreaciji koju potpisuje modna kuća Giambattista Valli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Džej Lo ju je kombinovala sa puder-roze cipelama s platformom brenda Andrea Wazen i skupocenim nakitom sa ružičastim kamenjem.


Početkom marta, upravo je ovaj model bio izbor influenserke Tamare Kalinić, jedne od najuspešnijih žena na svetu u ovom poslu. Srpkinja je pomenutu haljinu nosila reviji modne kuće Giambattista Valli na Nedelji mode u Parizu, ali ju je, ako nas pitate, ponela još efektnije nego Dženifer Lopez.

 

Tamara Kalinić na reviji brenda Giambattista Valli na Nedelji mode u Parizu
Tamara Kalinić na reviji brenda Giambattista Valli na Nedelji mode u Parizufoto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tamara je izgledala očaravajuće u šik haljini maksi dužine, dok se tek ogrnula dugačkim krem kaputom klasičnog dizajna, a svemu je dodala minijaturnu belu tašnicu i romantične srebrne sandale sa mašnicama.

 

  • Koja je haljina oduševila i Džej Lo i Tamaru Kalinić?


U pitanju je haljina iz resort kolekcije pomenutog brenda za 2023. godinu, čija cena iznosi 2.700 evra, odnosno oko 328.600 dinara.


Izrađena je od gabardina, izdržljive i čvrsto tkane vune od kepera, predivne svetloroze nijanse, ima izreze ispod grudi, smeo dekolte, a pridržavaju je tanke trake ukršene ispod vrata.

 

Tamara Kalinić na reviji brenda Giambattista Valli na Nedelji mode u Parizu
Tamara Kalinić na reviji brenda Giambattista Valli na Nedelji mode u Parizufoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Deo je kolekcije En Plein Air i Giambattista Valli je opisuje kao "odu proleću", a tome doprinosi tanka i talasasta traka od tila na rubovima.

 

 

makonda-tracker