i moderno i korisno

Saveti PLUS SIZE BOMBE Ešli Grejam: 3 stvari koje devojka s oblinama mora da ima u ormanu da bi pucala od samopouzdanja

0

Kako izgledati lepo i osećati se samouvereno, najbolje zna popularna manekenka Ešli Grejam

Plus size manekenka Ešli Grejam
Plus size manekenka Ešli Grejamfoto: ashleygraham, Instagram

Manekenka Ešli Grejam (35) bez sumnje je najpoznatiji i najuspešniji plus size model na planeti, i to već godinama!


Popularna lepotica veoma je popularna među dizajnerima, ali je još omiljenija na društvenim mrežama, pa je tako na Instagramu prati skoro 20 milona ljudi.


Ešli je pobrala mnogo simpatija kako svojom lepotom i darom za poziranje, tako i beskrajnim samopouzdanjem i činjenicom da ne da zlonamernim komentarima da je dotaknu. Ponosno pokazuje strije, celulit i svaki milimetar svog tela, koje "pakuje" u konfekcijski broj 46.

 


Kako je priznala u jednom intervjuu, na početku karijere nije bila toliko samouverena i bilo joj je teško da se snađe u brutalnim i nametnutim stadnardima lepote, te je jednom prilikom pozvala majku i rekla joj da odustaje od modelinga.

 

Ipak, nije ostala verna ovoj odluci, ojačala je i uspela da izgradi karijeru za divljenje.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JASON SZENES


Prestala sam da poredim sebe sa drugim ženama i da se takmičim sa njima. Zapravo, tada sam počela da se fokusiram na ono što radim, kako da utičem na svoju karijeru. I – bum! Počela sam da nadmašujem samu sebe. Moja karijera je bila sve uspešnija, mogla sam da dobijem sve što bih poželela – ispričala je Ešli.

 


U skladu sa svojim samopouzdanjem, Ešli Grejam često pozira obnažena i, naravno, ne libi se da obuče baš sve što poželi! Mini-suknja, pripijena haljina, dekoltirane košulje... nema razloga da i ona ne uživa u svemu tome jer se svojim telom samo ponosi!


Kako je jednom prilikom objasnila, jedan od njenih trikova za jaču veru u sebe jeste i njen lični stil, koji joj pomaže da se oseća opuštenije i samopouzdano u javnosti, kada su sve oči uprte u nju.


Ešli Grejam tako kaže da, vođene njenim primerom, sve devojke sa jačim oblinama treba da imaju:

  1. crne farmerke skinny kroja,
  2. predimenzioniranu belu majicu koja prekriva struk i
  3. crnu bajkersku kožnu jaknu.

 

Kako je Ešli objasnila, gornji deo odeće može, osim majice, da bude i košulja ili bluza, ali je važno da ona bude makar za broj veća.


S obzirom na to da uvek uzimamo odeću u svojoj veličini, bela boja ne stoji uvek laskavo. Ako je, međutim, zamenimo nešto većom, ovakva košulja podseća na komad koji smo pozajmile od supruga ili dečka i čini odevnu kombinaciju znatno ležernijom, a figuru vizuelno užom.

 


Što se tiče skinny farmerki, one su model pantalona koji uspešno odoleva uprkos rastućem trendu vrećastog džinsa, a za krupnije devojke su sjajan način da istaknu svoj urođeni seksepil je vajaju figuru.

 

 

makonda-tracker