jednostavno i efektno

Duboki šlic, pliš & DŽINOVSKO SRCE: Nikol Kidman u EFEKTNOM izdanju koje je hipnotisalo Los Anđeles

0

Glumica Nikol Kidman je sinoć jednostavnom, a efektnom kombinacijom pokazala zašto mala crna haljina nikada neće izaći iz mode.

Nikol Kidman je obukla crnu dugačku haljinu i oduševila sve pristne.
Nikol Kidman je obukla crnu dugačku haljinu i oduševila sve pristne.foto: Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Dok je pažnja jednog dela publike i ljubitelja filma bila usmerena na 67. BAFTA nagrade u Londonu, jedan deo sveta je iščekivao 27. dodelu nagrada Udruženja umetničkih direktora u Los Anđelesu. 

 

Među poznatim dama koje su pokorile crveni tepih i svojim izdanjem oduševila bila je i glumica Nikol Kidman (55).

 

Ona je poznata po prefinjenim kombinacijama, a da je jedna od najbolje stilizovanih glumica pokazala je i sinoćnim izdanjem.

Slavna glumica je zablistala u crnoj dugačkoj haljini od pliša na jedno rame i sa šlicem koji je otkrio njenu savršenu liniju koju održava redovnim treniranje.

 

I dok je mala crna haljina definitivno pun pogodak i uvek zgodan odabir ukoliko kojim slučajem ne znate šta da obučete, ovog puta je cela pažnja bila skoncentrisana na nakit Nikol Kidman. 

 

Upečatljiva čoker ogrlica modne kuće "Schiaparelli" sa pozlaćenim mesinganim priveskom sa anatomskim srcem ukrašenim štrasom istakao je dekolte glumice i "zaokružio" celu kombinaciju.

1 / 5 Foto: FS//AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Nikol Kidman je za ovu priliku izabrala salonke za svetlucavim detaljem.

 

Ravno isfenirana puštena kosa i crveni karmin zaokružili su ceo stajling i još jednom potvrdili da je Nikol Kidman među dama u svetu poznatih koje se besprekorno oblače. 

 

makonda-tracker