pepito - uvek dobar izbor

Bez trunke vulgarnosti, a BUKTI! Pamela Anderson u damskom i zavodljivom izdanju zadala MODNI IZAZOV

0

Damski autfit, pažljivo biran dezen i kroj koji laska figuri izbor su vamp lepotice na koju niko nije ravnodušan

foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Američka glumica Pamela Anderson (55) lepotica je koja je seksepilom obeležila devedesete i na koju su prva asocijacija mini-haljine i kožni kompleti koji ističu grudi, ali daleko od toga da ona ne može da izgleda sjajno u damskom stilu.


Zvezda serije "Čuvari plaže" ovih dana je u centru pažnje svetske javnosti zbog promocije njene knjige "S ljubavlju, Pamela", a za predstavljanje u njujorškoj knjižari Barnes & Noble odabrala je autfit na kakav nas nije navikla.


Slavna plavuša pojavila se u šik poslovnom kompletu, koji krasi vanvremenski pepito dezen.

 

Pepito komplet Pamele Anderson je prava lekcija o damskom oblačenju
Pepito komplet Pamele Anderson je prava lekcija o damskom oblačenjufoto: Eric Kowalsky / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dugo je ovaj print važio za statusni simbol jer se nalazio samo na odeći aristokrata, a u modu XX veka su ga uvele modne kuće Dior i Šanel, nakon čega su mnogi brendovi nastavili da ga koriste na različite načine.


Pamela se odlučila za pepito set koji čine nešto duža pencil suknja koja ima jedva primetan sirena-kroj pri dnu i efektan nenapadno strukirani sako.

 

Sako, suknja i bluza sa pepito printom izbor su Pamele Anderson za promociju njene autobiografije
Sako, suknja i bluza sa pepito printom izbor su Pamele Anderson za promociju njene autobiografijefoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz to je ponela i bluzu sa istim dezenom, vrlo šik model koji ima pussy mašnu, pouzdan način da se postigne šik izgled.


Uz ovaj damski stil Pamela je ponela još i crne visoke čizme i elegantne kožne rukavice crne boje, a kosu je podigla u elegantnu punđu.

 

Uz crno-beli pepito dezen, Pamela Anderson je ponela crne rukavice i čizme
Uz crno-beli pepito dezen, Pamela Anderson je ponela crne rukavice i čizmefoto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Pamela je u svojoj knjizi iznela mnogo malo poznatih detalja o svom životu, a sve je nasmejala ispovešću o tome kako je jednog dečka uhvatila u prevari. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovo je otkačenije i od Šakirinog otkrivanja preljube uz pomoć tegle džema.

 

Ona je, naime, ispričala kako je otkrila da je dečko vara iako ga nije uhvatila u samom činu prevare niti videla ijedan dokaz da joj je bio neveran. U pitanju je momak za kojim je Pamela izgubila razum po završetku srednje škole i s kojim je započela zajednički život vrlo mlada.

 

 

Otišla sam u Vankuver, tamo upoznala nekoga s kim sam počela da živim. On je imao aferu s nekim. Kada vidite svog momka kako pere penis u sudoperi, to je znak da vas verovatno vara – izjavila je Pamela Anderson.


Ona nije imenovala muškarca koji je osetio potrebu za ovakvim vidom higijenskog prikrivanja dokaza o preljubi, a istakla je u to vreme vodila detaljan dnevnik o svom životu.


Zapisala sam "pranje penisa u sudoperi – sumnjivo" – otkrila je glumica.

 

Još fotografija predivne Pamele Anderson pogledajte u galeriji.

 

1 / 5 Foto: EPA / FOTO-KERSCHI.AT/WERNER KERSCHBAU

 

 

makonda-tracker