šta vi mislite?

Druge žene bi ih zaobišle, ali ne i ONA: Marija Karan u čizmama koje su posvađale influenserke, ali njoj stoje savršeno

1

Njen stil je uvek jedna od tema modnih portala.

Marija Karan
Marija Karanfoto: Instagram

Glumica Marija Karan je svojim šarmom i lepotom osvojila srca publike još prvog dana kada se pojavila na malim ekranima, nakon toga, svoju karijeru je rešila da nastavi u Americi, a danas je sve češće tema kada je moda u pitanju.

 

Ona oduvek voli upečatljive modne komade, neretko nosi čak i ono što bi druge žene izbegavale, ali Marija definitivno voli da neguje savršenu ekstravaganciju.

 

Marija voli da spaja nespojivo, a ovog puta nas je oduševila čizmama koje baš i nisu omiljeni model među ženama. Ona je pozirala u jednoj galeriji i opredelila se za crno-belu kombinaciju koju je "razbila" roze gumenim čizmama.

Efektna Moncler jakna sa dezenom u vidu monograma čuvenog brenda ski odeće ispod koje se nalazi košulja-haljina koju je strukirala, a celu kombinaciju je upotpunila crnim dokolenicama koje vire iz čizama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Inače, Marija Karan je nedavno bila u živi javnosti kada je otkriveno da ima novog dečka. U pitanju je crnogorski biznismen Marko, sin političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore za vreme vlasit Mila Đukanovića.

 

 

makonda-tracker