NEODOLJIVOOO

Jedan ističe noge, drugi vitak struk, a treći SVE: 3 stajlinga Ivane Dudić od kojih je teško odvojiti pogled (FOTO)

0

Naša mlada glumica ima izvajano telo, pa ne iznenađuje što su mnoge žene u njenom odevanju našle inspiraciju 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mlada glumica Ivana Dudić postigla je ogroman uspeh i pokazala je svoj talenat odigravši u proteklih nekoliko godina mnogo velikih uloga u domaćim serijama i filmovima.

 

Ipak, to nije jedini razlog zbog kojeg novinari često pišu o njoj. Lepa Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama, a njen stajling često je u centru pažnje medija.

 

Sudeći prema onome što možemo da vidimo na njenom Instaram profilu Ivana je pasionirani ljubitelj mode, a njeni storiji neretko otkrivaju kakav modni stil neguje.

 

 

I kao što svaka žena ima trenutke kada poželi da obuče nešto široko, pamučno i udobno, tako i Ivana ima takva izdanja, ali su ipak češća ona gde je maksimalno doterana, u uskim haljinicama i drugim modernim odevnim komadima.

 

S obizirom da ima veoma vitko telo ona se ne libi da ga i pokaže. U storijima koji su se u danu za nama nizali na njenom Instagram profilu imali smo priliku da vidimo 3 supermoderna autfita lepe glumice.

 

Na jednoj od fotografija Ivana je krenula u šetnju sa svojim psom i za tu priliku je odabrala kratak šorts ispod kojeg su mogle da se vide providne tanke čarape sa tačkastim detaljima.

 

Stajling Ivane Dudić osvaja
Stajling Ivane Dudić osvaja foto: Instagram printskrin / ivanadudić

 

Gore je imala široki duks i kožnu zimsku jaknu, a kosu je pokupila u visoki rep. Fotografija je nastala u liftu Ivanine zgrade, a društvo u šetnji joj je pratio njen voljeni pas. 

 

Na drugoj fotografiji koja je sve raspametila Ivana je u modernim šljokičavim zvoncarama i topu koji otkriva njen izvajan stomak. Od ovog njenog izdanja mnogim muškarcima, ali i ženama je stala knedla u grlu.

 

Ivana Dudić u seksi izdanju
Ivana Dudić u seksi izdanjufoto: Instagram printskrin / ivanadudić

 

Ako vam se ovaj dopao, treći će vas sigurno raspametiti. Ovde imamo priliku da lepu glumicu vidimo u "opasno" kratkoj crvenoj šljokičavoj haljinici i ultrapopularnim čizmama, koje su apsolutni modni hit već godinama.

 

Na treći stajling Ivane Dudić niko nije ostao ravnosušan
Na treći stajling Ivane Dudić niko nije ostao ravnosušanfoto: Instagram printskrin / ivanadudić

 

Pripijena haljina istakla je sve njene atribute, a dugačke čizme su dale dozu elegancije i sprečile da ovo izdanje bude vulgarno i pomalo nepristojno. 

 

I šta kažete, koje vam se najviše dopada?

 

 

 

 

 

makonda-tracker