možemo da se ponosimo

Lepšu PLIŠANU HALJINU niste videli! Nina Seničar na dodeli Zlatnih globusa zasenila Salmu Hajek, Selenu Gomez, Rijanu...

1

Srpska lepotica i njen suprug obavezni su gosti na svim važnijim događajima u Holivudu, a Nina Seničar uvek je na visini modnog zadatka

Nina Seničar i Džej Elis na dodeli Zlatnih globusa 2023. godine
Nina Seničar i Džej Elis na dodeli Zlatnih globusa 2023. godinefoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U Los Anđelesu je juče održana jubilarna 80. dodela Zlatnih globusa, na kojoj su uručena priznanja najistaknutijim ličnostima u svetu filma prošle godine.


Kako to obično biva kada su u pitanju ovakve prilike u Holivudu, crveni tepih danas je veća tema čak i od toga zbog čega su se slavni okupili, odnosno od samih nagrada. Videli smo u najglamuroznijim izdanjima neka od najvećih imena svetskog šou-biznisa danas, ali ako nas pitate – čak ne ni toliko subjektivno – najbolje odevena bila je naša Nina Seničar.


Srpska glumica, voditeljka i manekenka zakoračila je na crveni tepih na Beverli hilsu u društvu svog supruga Džeja Elisa, poznatog glumca koji je prošle godine imao zapaženu ulogu u nastavku filma "Top Gun". Par je izgledao veoma elegantno, ali je Elis u klasičnom odelu s leptir-mašnom ipak ostao u senci svoje prelepe supruge.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Nina Seničar stigla je u raskošnoj toaleti koju potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana, njen najčešći izbor kada su u pitanju posebne prilike. Reč je o dugačkoj kreaciji od pliša, u prelepoj burgundi nijansi, i to modelu koji pada ravno uz telo i ima smeo šlic sa strane.

 

Ninina haljina ima umetnut svetlucavi grudnjak srebrne boje, zahvaljujući čemu izgleda još glamuroznije, a sve je "začinila" jednostavnim srebrnim sandalama s visokim potpeticama.

 

Nina Seničar na dodeli Zlatnih globusa 2023. godine
Nina Seničar na dodeli Zlatnih globusa 2023. godinefoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Uz ovako efektno izdanje, lepa Novosađanka nije nosila mnogo nakita – tek jednu narukvicu i prsten, a pratio ju je kratak šlep koji je sve učinio još otmenijim.


Jednostavna večernja šminka, kosa puštena da pada u talasima, širok osmeh i to je sve što joj je bilo potrebno da u senku baci neke od najpoznatijih žena današnjice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

makonda-tracker