top!

SAVRŠEN SPOJ NESPOJIVOG: Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović nam je upravo pokazala NAJUNIKATNIJE čizme ove godine

0

Ćerka naše poznate novinarke i spisateljice ima jedan od najoriginalnijih stilova koje ste videli.

Mirjana Bobić Mojsilović
Mirjana Bobić Mojsilovićfoto: Mateja Stanisavljevic ATAImages

Ćerka jedinica Mirjane Bobić Mojsilović - Mila, prošle godine se udala za svog dugogodišnjeg partnera Ivana. Venčanje se održalo u Hramu svetog Save, nakon čega su mladenci jednom potezom sve iznenadili.

 

Ljudi uglavnom za medeni mesec biraju neke egzotične inostrane destinacije, ali Mila i Ivan su imali drugačiju ideju. Oni su odlučili da posle venčanja malo proputuju Srbijom i odabrali su Banju Vrujci.

 

Međutim, oni su imali još iznenađenja. Naime, na ovaj ne baš klasični medeni mesec, odlučili su da povedu i prijatelje, tako da je veselo društvo na neki način nastavilo druženje sa svadbe.

 

A kako je specifična po izboru lokacije za medeni mesec, Mila veoma često zna da ima i veoma originalni stil odevanja. 

 

 

Lepa ćerka Mirjane Bobić Mojsilović se nije odlučila da krene stopama svoje majke, već je završila arhitekturu, nakon čega je dobila posao na fakultetu.

 

Mirjana Bobić Mojslivić
foto: Instagram

 

Zbog prirode posla ne može baš stalno da nam pokaže svoje neobične spojeve garderobe, ali kada u slobodno vreme izađe negde sa suprugom uvek iznenadi sa nekim detaljem.

 

Mila Mojsilović
foto: Instagram Mila Mojsilović

 

Ovoga puta taj detalj su izuzetno duboke čarapa-čizme, malo neobičnog dizajna. U pitanju su bile zelene čizme sa šljokicama, za koje bi mnoge dame pomislile da mogu veoma teško da se uklope u ostatak autfita.

 

Mila Mojsilović
foto: Instagram Mila Mojsilović

 

Ali Mila nije mislila tako i napravila je zaista izvanrednu kombinaciju, pošto je čarapa čizme spojila sa belim kaputićem. Malo koja dama bi imala smelosti za ovakav eksperiment, ali Mila je pokazala da ima hrabrosti, ali i ukusa.

 

 

makonda-tracker