ostale su same, ali...

Kad joj je UMRO MUŽ, ćerka je imala samo godinu dana: Mirjana Bobić NE KRIJE zbog čega NIKADA nije htela da se opet uda

1

Mirjana Bobić Mojsilović nikada nije htela da stane po drugi put na ludi kamen, mada ne krije da je u njenom životu bilo muškaraca i nakon smrti supruga.

foto: Instagram
foto: Instagram

Novinarka i spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović jednom prilikom je hrabro govorila o najtužnijim temama iz svog života.

 

Mirjana je doživela veliku tragediju kada je njen suprug Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini. Njih dvoje dobili su ćerku Milu, koja je u tom trenutku imala svega godinu dana. Mirjana je nakon toga sama odgajala ćerku, a ne krije zbog čega se više nikada nije udavala:

 

 

Ja svoj privatni život krijem. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali, očigledno, ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu — izjavila je ona.

 

— Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

 Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo — rekla je Mira svojevremeno u emisiji "Promena" .

 

Na pitanje voditeljke "da li joj je zbog toga ćerka zahvalna zbog toga", Mirjana je odgovorila otvoreno.

 

— Nikada joj nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna — izričita je bila Mira.

 

 

Njena ćerka Mila Mojsilović, inače, doktorirala je na Arhitektonskom fakultetu..

 

Ne savetuje se sa mnom o svakom svom koraku, ona ima svoje ciljeve i svoj put. A svaka majka je srećna kada joj je dete srećno i uspešno ― izjavila je Mirjana za "Story".

 

 

makonda-tracker