skupocena sitnica

Ručni sat Jelene Đoković je vanvremenski trend: Uklapa se uz svaki stil, a nikad ne biste rekli da toliko košta

2

Supruga Novaka Đokovića je oduvek bila poznata kao dama sa stilom, koja izgleda savršeno i u otmenijim i u opuštenijim kombinacijama.

foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak i Jelena Đoković u već dugi niz godina zajedno i važe za jedan od najskladnijih domaćih javnih parova.

 

Poznato je da su oni morali da podnesu velike žrtve zbog svoje ljubavi i da je to bio veoma trnovit put pun odricanja. Pogotovo u početku njihovog zabavljanja kada su morali da održavaju vezu na daljinu, pošto je Jelena studirala u Italiji, a Novak je često putovao svetom zbog učešća na turnirima. Ipak, iz svih nedaća su izašli još jači, pa su posle venčanja, kao kruna njihove ljubavi, na svet došli i ćerkica Tara i sin Stefan.

 

Jelena je počela da biva pod budnim okom javnosti od kada je Novaka počela da prati na svim turnirima i mediji su često komentarisali njen stil. A i posle 1.000 tekstova na u temu i 1.000 različitih autfita, zamerku nisu mogli da joj pronađu.

 

 

Jelena je uvek znala da pronađe pravi spoj, bilo da su u pitanju bili opušteniji, sportski ili neki otmeniji autfiti.

 

 

Sada smo otkrili još jedan modni detalj koji Jelena voli da nosi i koji teško da je dostupan "običnom svetu".

 

 

U pitanju je njen sat, čija cena se prema ocenama jedne stručne stranice na Instagramu kreće oko 47.000 evra. Jelena ga je ovom prilikom prošetala uz običnu belu majicu i džins, međutim ova stvarčica bi se bez problema uklopila i uz neke kombinacije za neke svečanije događaje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Supruga najboljeg tenisera svih vremena nosi Audemars Piguet Royal Oak Offshore u roze zlatu prečnika 37mm. Ovaj ženski model iz Offshore serije poseduje gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta. Cifer je takođe bele boje i u pitanju je “mega tapiserija” stil, objašnjavaju na ovoj stranici.

 

 

Ipak, kako kaže staro novinarsko pravilo, uvek proverite vest kod više izvora, pa smo pokušali da utvrdimo koja je precizna cena ovog časovnika,a ispostavilo se da se ona malo razlikuje od tvrdnji ove stranice.

 

 

Prilikom provere smo videli da se cene „,malo“ razlikuju od trenutka u kom ili mesta na kome ih tražite, kao i od dodataka koje će vas sat sadržati.

 

Cene sličnih satova mogu da idu od 30-ak pa sve do više od 80.000 evra. Konkretno Jelenin sat trenutno na zvaničnom sajtu proizvođača košta 49.600 švajcarskih novčanica, što je sada oko 50.000 evra.

 

 

makonda-tracker