odlično izgleda

Prozirna HALJINA koja je otkrila (maltene) sve: Hajdi Klum podigla atmosferu u Los Anđelesu do USIJANJA (FOTO)

0

Hajdi Klum zasija gde god da se pojavi. Tako je bilo i sinoć na premijeri filma "Avatar 2" u Los Anđelesu.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubitelji filma "Avatar" oduševljeno su dočekali nastavak. Nakon premijere u Londonu, "Avatar 2" je prikazan i u Los Anđelesu.

 

Među poznatim ličnostima koje su se pojavile na premijeri ovog filma bila je i Hajdi Klum (49), koja je izazvala najviše pažnje.

 

Nemački super model i TV ličnost, Hajdi Klum se pojavila na premijeri filma u društvu 16 godina mlađeg supruga, a svojim modnim izborom je malo šta ostavila mašti.

 

Za ovu kombinaciju je odabrala sjajnu srebrnu haljinu od prozirne, tanke tkanine, koja je osim materijalom, pažnju izazvala i krojem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Naime, dugačka haljina na jedno rame i duboki šlic koji doseže do kuka malo šta je ostavila mašti na volju, a zbog delikatnosti kroja manekenki su se u jednom trenutku nazirale grudi dok je pozirala fotografima. 

 

Haljina je privukla poglede svih prisutnih, a malo je reći da ovakvu kombinaciju može da iznese samo Hajdi Klum. Unikatna i efektna haljina je još jednom naglasila njenu figuru i istakla u prvi plan njene vitke noge. 

 

Što se tiče obuće, odlučila se za špicaste papuče sa providnim širokim kaišem, a od aksesoara je imala velike dijamantske minđuše. 

1 / 5 Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Savršen mejkap i bledoružičasti ruž na usnama uz "zalizanu" frizuru koja pada niz leđa fenomenalno su upotpunile autfit. 

 

Njen suprug Tom Kaulic (33), gitarista grupe "Tokio Hotel" je svoju modnu kombinaciju prilagodio Hajdi te je izabrao svetlucavo plavo-sivo odelo i košulju u sivoj nijansi. 


 

makonda-tracker