SAVRŠEN SPOJ

O njenom stajlingu bruji Beograd! Zbog čizmica Nine Janković u drugom planu je ostala čak i trendi mini-suknja

6

Lepa glumica se pojavila na promociji nove sezone poznate domaće serije ruku pod ruku sa kolegom Gordanom Kičićem   

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od naših najboljih glumica Nina Janković u poslednjih nekoliko godina proslavila se velikim brojem maestralno odigranih uloga u domaćim filmovima i serijama. 

 

Još jedan od razloga zašto njeno ime sve češće čujemo u javnosti jeste i činjenica da je lepa glumica, slobodno se može reći, postavila nove modne postulate i granice koje se teško dostižu.

 

 

Više puta je u javnosti pokazala da ima izgrađen prefinjen stil na kojem bi joj pozavidele i svetski poznate zvezde, ali i liniju koja je savršena. 

 

Beograd je noćas goreo pod štiklama lepe glumice u kojima je prošetala crvenim tepihom na promociji serije "Mama i tata se igraju rata" u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. 

 

Nina Janković, Gordan Kičić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U pratnji svog kolege Gordana Kičića lepa glumica je samouvereno pozirala pred okupljenim fotografijma, a kako i ne bi kada je za ovo veče spremila odevnu kombinaciju na koju niko nije ostao imun.

 

Naime, Nina je za ovu priliku ponela kratku karirranu mini suknju, crnu majicu i beli sako koji je sezao dokle i suknja. Uz to je ponela neprovidne crne čarape, a u čizme - su svi gledali.

 

Nina Janković
Nina Jankovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Crvene čizmice do kolena bile su detalj koji je celoj kombinaciji dao upečatljiv izgled i učinio da Nina izgleda, ni više ni manje nego kao da je sišla s neke od svetskih modnih pista. 

 

Prelepo, zar ne?

 

 

makonda-tracker