oduševićete se

Model neophodan svakoj ženi: Neda Ukraden ima NEPROLAZAN KAPUT koji možete nositi i ako imate 20, ali i 80 godina (FOTO)

2

Neda Ukraden je jedna od najbolje obučenih dama na našoj javnoj sceni.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica Neda Ukraden je dosta aktivna na društvenim mrežama, pa pored najave nastupa, deli i različite porodične trenutke, a mnogi u njenim objavama vide i modnu inspiraciju.

 

Ovog puta, Neda je pozirala u u crnoj odevnoj kombinaciji, odabrala je rolku i zvoncare, dok je njen kaput zapravo svima upao u oči i verovatno da nema žene koja ne bi poželela da ima jedan ovakav komad.

Beli dugački kaput će uvek biti simbol elegancije i neprevaziđenog stila, a naročito je dominantan kada je u kontrastu. Iako će mnogi da se slože kako je bela boja jako nezgodna i nezahvalna za održavanje, definitivno je jedan beli kaput neophodan svakoj ženi koja drži do sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Komentari ispod Nedine objave su bili samo pozitivni i većina se složila da je pevačica rođena dama prepuna ideja i originalnosti koje pretoči u modu. Ovo nije prvi put da fascinira svojim modnim izdanjima, ali ovakav zimski stajling će se definitivno pamtiti.

 

 

makonda-tracker