(FOTO)

Svojom pojavom hipnotisala London: Jedina GLUMICA iz REGIONA na proslavi godišnjice filmova o Džejmsu Bondu

0

U Londonu je u sredu uveče održana proslava povodom 60 godina od prvog filma o Džejmsu Bondu.

foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ovim događajem se obeležava 60 godina od objavljivanja debitantskog filma o Džejmsu Bondu Dr No iz 1962. godine, sa Šonom Konerijem u glavnoj ulozi.

 

Ceo šou je predvodio još uvek aktuelni Džejms Bond Danijel Krejg, koji je izgledao prilično otmeno u klasičnom crnom odelu uz koje je iskombinovao crnu leptir mašnu i belu džepnu maramicu na sakou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @quantum.of.bond

Holivudski glamur je na crveni tepih je donela i glumica Hejli Atvel, koja je zablistala u svetloplavoj prozirnoj haljini od muslina sa impresivnim dekolteom koji je još više naglašen zlatnim korsetom koji je nosila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

 

Međutim, ono što nas je prijatno iznenadilo jeste što smo na slikama sa ovog prestižnog događaja mogli da vidimo i jednu srpsku glumicu.

 

Naime, jedina glumica iz regiona koja je prisustvovala ovoj ceremoniji je bila Jelena Gavrilović

 

Uvek poznata po besprekornim i elegantnim kombinacijama, Jelena je za ovu priliku odabrala raskošnu crnu haljinu na jedno rame i sa dubokim šlicom te masivnom mašnom na leđima koja je ovom modnom izboru dala poseban pečat.

 

Ono što je zaokružilo autfit bio je unikatan nakin u vidu masivne ogrlice i aksesoar koji je uokvirio levu stranu njenog lica.

 

 


 

makonda-tracker