DARK LOOK

Mrežasta haljina koja ističe APSOLUTNO sve atribute: Nikolina Pišek u izazovnoj kombinaciji podigla Zagreb na noge

0

Voditeljka Nikolina Pišek pokazala je još jednom zašto je ikona stila.

foto: Instagram Printscreen/nikolina_pisek
foto: Instagram Printscreen/nikolina_pisek

Nikolina Pišek (46) je jedna od najstilizovanijih dama u regionu, što je pokazala i nedavno na dodeli nagrada "Elle Style Awards" u Hrvatskoj.

 

Za prestižni događaj koji se održao u samom srcu Zagreba, voditeljka je odabrala nesvakidašnju kombinaciju.

 

Crna mrežasta haljina neobičnog kroja u prvi plan je istakla njene duge noge i vitku figuru, ali i blistav ten. 

 

– Ono kada maleficent i Mortiša Adams dobiju modno osvešćenu ćerku… oba karaktera obožavam, nekako su opake darkerke u duši, što bih i ja volela da bude – napisala je voditeljka na Instagramu ispod fotografije.

 

S obzirom na izazovnu i upečatljivu haljinu, Nikolina se odlučila za svedeni mejkap i puštenu isfeniranu kosu, a s obzirom da je veče bilo hladno, voditeljka je preko obukla bundu.
 

Nikolina se već godinama smatra jednom od najstilizovanijih dama u regionu, a kako je rekla za Story, uglavnom se vodi svojim osećajem kada je u pitanju moda.
 

– Za dnevne kombinacije vodim se instinktom. To je nešto što radim intuintivno bez preteranog razmišljanja, a večernje su već malo druga priča, ali i to isto zavisi od raspoloženja, prilike... Priznajem, ja se dosta kasno setim da moram nešto da smislim. Tako da mi kombinacije nisu uopšte promišljene, a u poslednje vreme jednostavno ni ne stižem. Ako je neko izdanje dobro, to je slučajno –

 

Voditeljka je poznata i po zavidnoj figuri, koju je na neko vreme zapostavila nakon smrti supruga Vidoja Ristovića

Ipak, nedavno se ponovo vratila treninzima i veoma je srećna zbog toga. 
 

–  Krenula sam nedavno s treniranjem nakon dugo vremena. Imala sam pauzu nekih šest meseci, jednostavno nisam mogla. Eto, sad sam se vratila vežbanju i jako sam srećna, jer me to drži onako sa dobrom dozom serotonina i dopamina. To je uglavnom jedini režim koji praktikujem –

 

makonda-tracker