zavodljivo

PROVIDNO, ali ne i vulgarno: Vatreni autfit Sofije Vergare koji ističe grudi i zrači elegancijom

0

Ako želite da izgledate zavodljivo, od koga je bolje učiti nego od Sofije Vergare, zar ne?

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kolumbijska glumica Sofija Vergara odlučila je nakon dugogodišnjeg angažmana u seriji "Modern family" da predahne od glume, ali je u mđeđuvremenu snimila i Netfliksovu seriju "Grizelda".


Dok čekamo da saznamo kada ćemo ponovo imati priliku da gledamo Vergaru u nekom ostvarenju, ona oduševljava na svakom koraku svojim odevnim stilom.

 

Popularna glumica iz dana u dan je na meti losanđeleskih paparaca, pa imamo priliku da je vidimo u različitim situacijama, a obično su to neke ležernije prilike. Sada je, međutim, Sofija Vergara viđena tokom večernjeg izlaska, kada je izgledala vrlo šik u autfitu s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, jedne od njenih omiljenih.


Kolumbijska lepotica pojavila se u vrlo elegantnoj crnoj suknji koja pada ispod kolena i završava se vrlo romantičnom čipkom, a u pitanju je komad izrađen od mešavine pamuka, svile i elastina. Tome je dodala kultni komad ovog italijanskog luksuznog brenda – predivni crni korset kakav se definitivno ne sreće svaki dan.

 

1 / 5 Foto: The Hollywood Jr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Sofija je odabrala poluprovidni crni korset sa srcolikim dekolteom i žičanom konstrukcijom koja naglašava njen vitak struk i pruža potporu grudima.
Glumica je sve kombinovala sa crnim sakoom, koji je nosila prebačen preko ruke.

 

 

makonda-tracker