moderna i posle 3 decenija

Elegantna, briše godine s lica: Frizura Dragane Mićalović je ultimativni trend poslednjih 30 godina (FOTO)

1

Kada su modni trendovi u pitanju Dragana Mićalović je neko koga često možemo videti u sjajnim odevnim kombinacijama

foto: Instagram
foto: Instagram

U proteklih nekoliko meseci lepu glumicu Draganu Mićalović mogli smo da vidimo u mnogo različitih ultramodernih izdanja.

 

Idući u korak s vremenom ona je pokazala da je izgradila jedinstven modni stil, koji sada često ženama može da posluži kao inspiracija za svakodnevne modne kombinacije.

 

 

Ovog puta ona se našla u centru pažnje medija zbog prelepe elegantne, a ipak tako jednostavne frizure koja je učinila da izgleda prefinjeno, a ipak tako moderno i zavodljivo. 

 

Ona je svoju dugu braon kosu uvila u blage talase, a šiške je namestila u stranu, tako da je istakla lepo lice i učinila da izgleda mladoliko i negovano.

 

Poznato je da se Dragana ne šminka mnogo, već su to samo male korekcije, a ovog puta postigla je super efekat ponevši braon ruž na usnama.

 

 

Ova frizura mogla se videti i pre 10, 20, ali i 30 godina. Nosile su je žene na razne svečanosti, a mnoge joj nisu odolele ni u svakodnevnim prilikama. 

 

Ona je idealna za žene svih godina, kao i za sve prilike. Zato i ne iznenađuje što je apsolutni trend već duže od 30 godina. 

 

 

makonda-tracker