modna lekcija

Ne treba vam Balensijaga za moćan utisak (ali pomaže): Modna caka Anastasije Ražnatović koju vredi kopirati svake sezone

0

Pevačica Anastasija Ražnatović uvek u svom stajlingu ima poneki statement detalj koji je izdvaja

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Kada pričamo o stilu poznatih, uglavnom su za njihov fenomenalan izgled zaduženi komadi i aksesoari luksuznih modnih kuća, pa se na njihove fotogafije neretko reaguje rečima – lako je kad imaš Luj Viton.


Međutim, pojedine zvezde često nam pokazuju da ipak iza svega stoji modno umeće i mudro kombinovanje boja, detalja i krojeva, a jedna od njih svakako je pevačica Anastasija Ražnatović.


Ćerka Svetlane Cece Ražnatović uvek je na visini zadatka, kakva god prilika da je u pitanju, a sinoć je na jednom događaju oduševila trendi izdanjem.

 

Pevačica se na jednoj modnoj reviji u Beogradu pojavila u efektnoj odevnoj kombinaciji, sastavljenoj od komada koji su apsolutni hit ove godine.


Na prvom mestu su to farmerke, zvonacare od svetlog džinsa, i to model iznad gležnjeva koji je inspirisan večno omiljenim kilotama, a Anastasija ih je kombinovala sa kratkom belom košuljom koju je vezala ispod grudi. Duh leta u ovoj jesenjoj kombinaciji izgledao je sjajno, posebno u spoju sa raznobojnim salonkama inspirisanim bojama duge.

 

1 / 7 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Ipak, nama je najviše pažnje privuklo nešto drugo – kožna jaknica i tašna u ljubičastoj boji. Izabravši ovako efektnu tamniju i jarku nijansu, Anastasija je svom stajlingu donela važan statement motiv, koji je savršeno razbio eventualnu monotoniju ovako neutralne odevne varijante. Kratku ljubičastu jaknu, kojom se pevačica tek ogrnula, kombinovala je s tašnicom kojom su najpoznatije svetske zaljubljenice u modu jednostavno očarane.


U pitanju je Balenciaga Hourglass model, manja verzija s kroko-efektom čija cena iznosi više od 2.500 evra, a Anastasija se opredelila za ljubičastu boju i tako ostavila moćan utisak.

 

Anastasija Ražnatović
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

makonda-tracker