pogledajte

Klasik koji se nosio i pre 30, a nosiće se i za 300 godina: Verica Rakočević modnim izdanjem pokazala šta je stil (FOTO)

2

Verica Rakočević je naša najcenjenija modna kreatorka koja decenijama drži određeni modni pravac i ostaje dosledna sebi.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Verica Rakočević je skrenula pažnju na sebe od trenutka kada se pojavila, a njena blistava karijera je izgrađena isključivo na originalnosti i ličnoj doslednosti koja nije podlegla jeftinim promenama.

 

Više puta nas je oduševljavala svojim modnim izdanjima, a ovog puta je odabrala pravi klasik koji savršeno pristaje ženama svih generacija.

Uvek jednostavna frizura i plava kosu su njen zaštitni znak, pa je skoro i nebitno šta je obukla poznata kreatorka. Verica je ovog puta odabrala dugu crnu haljinu koja lagano pada, napred ima moderne džepove, dok su kragna i krajevi rukava bele boje i sa blagim karnerom.

Crne cipele su upotpunile ovo modno izdanje, a Verica je još jednom pokazala da nikad ne treba preterivati, te da je jednostavnost nekad najbolji odabir i definitivno ono što pokaže kompletno vaše modno umeće.

 

 

makonda-tracker