CRNO, JEDNOBOJNO

Da je vidi Ana Vintur usledila bi ozbiljna kritika: Ana Kokić u MONOHROMATSKOJ kombinaciji koja se od nje NIJE OČEKIVALA

0

Poznata pevačica najnovijim autfitom pomalo je razočarala, jer se od nje uvek očekuje modna magija 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Kokić jedna je od onih žena koje su u javnosti uvek raspoložene, prepune energije i elana, a njeni dosadašnji stajlinzi često su ženama služili kao modna inspiracija

 

Ipak, na nedavno održanoj konferenciji za medije, koja je održana povodom početka snimanja filma "Ajkula with human face", Ana je ponela jednu pomalo neobičnu kombinaciju za nju.

 

 

Pripadnice lepšeg pola često su s nestrpljenjem isčekivale svako njeno javno pojavljivanje, jer su iz njenih autfita crpele ideje za neke svoje buduće modne kombinacije.

 

Ovog puta, Ana je izgledala nešto svedenije nego što smo to od nje navikli. Naime, ona je za ovu priliku odabrala potpuno crnu monohromatsku kombinaciju, kojoj je, reklo bi se, falio bar neki moderan detalj, kako bi izgledala bolje.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Poznata modna urednica Ana Vintur kompletno crnu odevnu kombinaciju smatra potpunim modnim promašajem i gotovo nikada je ne nosi. S obzirom na to, da ju je analizirala, Ana Kokić bi sigurno na ovakav autfit dobila negativan komentar. 

 

Ukoliko ste propustili da pogledate neke od njenih prethodnih autfita to možete uraditi sada, u galeriji koja sledi.

 

1 / 11 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker