kraljice stila

Modni okršaj kraljice Leticije i Silvane Lopez: Obe u BELOM, ali jedan detalj na haljini prve dame Paragvaja OSVAJA

0

Kraljica Leticija godinama slovi za jednu od najbolje obučenih žena sveta

foto: Europa Press/A.Ortega.Pool / Zuma Press / Profimedia
foto: Europa Press/A.Ortega.Pool / Zuma Press / Profimedia

Jednostavnost, klasika i elegancija su tri reči koje u svakom trenutku mogu da opišu stil jedne od najbolje obučenih žena širom sveta - španske kraljice Leticije

 

Na modnom pijedestalu snage je često znala da odmeri sa Brižit Makron i drugim damama iz viskokog društva, ali sa njom smo retko imali prilike da je vidimo. 

 

 

Ovog puta mnogi su komentarisali stajling dve prelepe žene, kraljice Letisije s jedne i prve dame Paragvaja, Silvane Lopez s druge strane. 

 

Naime, kralj Filip VI i kraljica Letisija primili su u posetu predsednika Republike Paragvaja Marija Abda Benideza i njegovu suprugu Silvanu Lopez. 

 

Oni su imali ugovoren ručak na kojem su razgovarali o političkim pitanjima važnim za obe zemlje, a ono što su svi primetili jeste činjenica da su žene bile gotovo identično obučene.

 

Španka kraljica Letisija, Prva dama Paragvaja, Silvana Lopez
foto: Europa Press/A.Ortega.Pool / Zuma Press / Profimedia

 

I dok je kraljica Letisija obukla jednostavnu belu haljinu i crne cipele, prva dama Paragvaja se odlučila za haljinu koja je opčinila mnoge. 

 

Naime, ona je takođe bila u belom, ali na donjem delu haljine nalazili su se unikatni detalji na kojima su se videle žene koje rade u polju, a sve je bilo iscrtano tako da je podsećalo na crtani film.

 

Uz belu haljinu Silvana Lopez je obula krem salonke i sve upotpunila malom tašnom u istoj nijansi. 

 

Veoma neobična kombinacija pobrala je simpatije javnosti, a koja od ove dve haljine se vama više dopada?

 

 

makonda-tracker