iskopirajte

Za sve prilike i generacije i u boji sezone: Monika Beluči u kombinezonu koji izdužuje figuru svojim zanosnim krojem

0

Monika Beluči je godinama na vrhu liste najlepših žena sveta.

foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Italijanska glumica Monika Beluči je godinama unazad glavna tema gde god se pojavi. Svojom zanosnom lepotom je očaravala i kao tinejdžerka, a i danas u 58. godini bi joj pozavidele mnogo mlađe.

 

Monika se pojavila na dodeli nagrada Lumière u Lionu i tom prilikom zablistala u još jednom elegantnom i jednostavnom izdanju, baš onako kako samo ona ume.

Glumica je prošetala u ljubičastom kombinezonu koju je savršeno istakao njenu figuru, a zbog širokih zvonastih nogavica je dodatno izdužio.

 

Mnogi su komentarisali kako je ona i dalje najlepša žena na svetu i da za nju godine definitivno ne postoje, a i ona sama je nedavno govorila o svom izgledu i starenju.

 

1 / 3 Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

- Stvarno se ne opterećujem, uvek sam bila žena s oblinama, nikada jako mršava, takva sam prirodno. Želim da ostarim na normalan način, a kada imaš 50 ili 60 godina, nemaš iste potrebe kao kada si imao 20. Promeniš se, dobiješ dete i perspektiva ti se menja, ti odlaziš na drugo mesto - rekla je ona jednom prilikom.

 

Monika je pre glumačke karijere, započela i manekensku, pa je tako sa 16 godina počela da radi, a i danas sarađuje sa poznatim modnim kućama, dok joj je prvi modni angažman bio za brend Dolce & Gabbana.
 

 

makonda-tracker