dopada li se vama?

Retro torba koju ćete pogledati dvaput: Balensijaga zna kako da vam nikad niko ne ukrade tašnu (ANKETA)

0

Balensijagina rukavica-rukav-torba je najnoviji primer genijalnosti dizajnera ove kuće

foto: Balenciaga via Pixelformula / Pixelformula / Profimedia
foto: Balenciaga via Pixelformula / Pixelformula / Profimedia

Modna kuća Balenciaga poznata je po vrlo kreativnim i avangardnim rešenjima, a ekscentričnost njenih dizajnera sada nam je dala pravi dragulj za one koji preferiraju baš takav stil.


U kolekciji za proleće/leto 2023. godine, slavni brend je, naime, predstavio nesvakidašnju torbu s rukavicom koja menja ručku. Čitava tašna je, zapravo, spoj rukava i velike torbe u obliku kvadrata i svojevrsni primerak superdimenzioniranog aksesoara.

Dopadala vam se ili ne, morate priznati da je ova kreacija primerak koji privlači pažnju. "Nešto najčudnije u poslednje vreme", "Zamisli da neko proba da ti ukrade torbu i odnese te", "Koliko genijalno i glupo istovremeno!", "Kako funkcioniše ovo? Iskreno ne razumem", "Hoće li ovui ljudi prestati? Dajte nam normalne torbe", "Već vidim Kim Kardašijan kako glumi avangardu s ovim na ramenu"... neki su od komentara na društvenim mrežama.

Ovaj model je, očekivano, privukao mnogo pažnje na društvenim mrežama, a modnim znalcima nije promaklo da je, po svemu sudeći, u pitanju kopija torbe Jean-Paul Gaultier Glove Bag iz osamdesetih, koja je izgledala kao kožna kesa koja visi s rukavice.

 

 

 

 

makonda-tracker