ostavlja utisak

Kim Kardašijan je OPSEDNUTA njima! Aleksandra Prijović ima najčudnije pantalone koje svetske zvezde OBOŽAVAJU

0

Srpska pevačica poklekla je pred trendom koji već dve sezone dominira garderoberima slavnih

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović prošle večeri je nastupila u jednom beogradskom poznatom klubu, gde je pozdravila fanove širokim osmehom, a ponovo je pripremila i posebnu odevnu kombinaciju.


Budući da je poznata po tome što prati svetske trendove i ne štedi kada je moda u pitanju, Aleksandru često viđamo u odeći i obući najprestižnijih brendova, a sada je ponovo odabrala autfit kakav nije retkost videti na svetskoj sceni.

 

Pevačica je ponela kožni autfit sa rolkom, dugim rukavima i efektnim izrezom u predelu grudi, a struk je dodatno istakla tankim kaišićem. Međutim, najupečatljiviji deo ovog stajlinga su pantalone-čizme – pripijene helanke koje se završavaju ugrađenim cipelama sa štiklom i izgledaju kao vrlo (vrlo!) visoke čizme.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages


Trend ovakvih pantalona-čizama već neko vreme "trese" svetsku modnu scenu, najpoznatija ljubiteljka neobičnog "2 u 1" komada je kraljica rijalitija Kim Kardašijan, koja ih nosi u svim bojama i kombinacijama, pa čak i sa sportskim duksevima.


Među prvima koji su predstavili ovaj nesvakidašnji model bila je modna kuća Balenciaga, a nakon nje su svoje varijante predstavili i Saint Laurent, Diesel, Jeffrey Campbel...

 

 

 

makonda-tracker