zasluženo

"Cena je posle Evrovizije dosta porasla": Konstrakta otkrila koliko sada zarađuje, od cifre se mnogima zavrtelo u glavi

0

Pre nego što je nastupila na Evroviziji, Ana Đurić i njen bend imali su prosečne honorare.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Đurić Konstrakta privukla je veliku pažnju medija ne samo svojim pevanjem, već i izgledom, stajlingom, načinom ponašanja.

 

Nakon što se prašina oko Evrovizije slegla pevačica je odlučila da otkrije kako izgleda život nakon ovog velikog takmičenja, a osvrnula se i na honorare nekad i sad. 

 

 

Kako je za domaće medije rekla interesovanje za njihov bend "Zemlja gruva" je poraslo, pa sada mora da razmišlja gde će da nastupa, što im daje priliku i da za svoj posao traže adekvatnu sumu novca. 

 

Ona je jednom prilikom otkrila da je cena njenih nastupa sada znatno porasla.

 

- Materijalni faktor je svakako tu. Cena je posle "Evrovizije" dosta porasla, zarađuje se više, nastupa je više. Cena nam je porasla, bendu i meni - rekla je Konstrakta.

 

Konstrakta
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

Ona se takođe osvrnula i na nastupe van Srbije .

 

- Kao "Zemlja gruva" nikad nismo nastupali u dijaspori. Za sada nema nešto ponuda... U stvari ima predloga, ali ništa još nije zakazano. Ne bi bilo loše i to videti kako izgleda, nisam još uvek to iskusila, ne znam kakvo je iskustvo.

 

I dok se isčekuje nastup u dijaspori, Konstrakta ne gubi vreme. Sa svojim bendom već je nastupala u okolnim zemljama, a u javnosti su se pojavile informacije da je za jedan od njih bend zaradio čak 7.000 evra.

 

Ana Đurić Konstrakta, Zemlja gruva
foto: A. K/ATAImages

Ono što svi možemo da vidimo na društvenim mrežama jeste da su pregledi spotova i pesama benda "Zemlja gruva" višestruko porasli od kad se zavrtela pesma "In Corpore Sano", a samim tim ovaj medij postaje potencijalni izvor prihoda za članove Konstraktinog benda. 

 

 

makonda-tracker