(FOTO)

Ana Vintur ovo smatra PROMAŠAJEM: Slavna Melani Grifit u modnom izdanju koje će se svideti svim ženama sveta

0

Los Anđeles je bio domaćin premijere horora Halloween Ends!, 13. po redu filma iz kultne franšize Halloween.

foto: Joseph Martinez / PictureLux / PictureLux / Profimedia
foto: Joseph Martinez / PictureLux / PictureLux / Profimedia

Brojne holivudske zvezde su prisustvovale premijeri filma koji prati originalnu priču iz 1978. godine, a među okupljenim imenima je bila i slavna Melani Grifit.

 

Crveni tepih, naročito kada je Holivud u pitanju, uvek je centar svih dešavanja i prava demonstracija glamura i stila, međutim, Melani se za ovu premijeru opredelila za manje glamuroznu kombinaciju.

Glumica se odlučila za crnu odevnu kombinaciju od glave do pete. Ona je odabrala suknju A kroja sa visokim strukom i uklopila je uz crnu rolku. Zanimljiv detalj su bile čipkaste rukavice, dok je jednolično izdanje Melani "razbila" crvenim lakom za nokte.

 

1 / 3 Foto: Joseph Martinez / PictureLux / PictureLux / Profimedia

 

Poznato je da većina žena obožava crne odevne kombinacije koje su najjednostavnije, ali i elegantne i praktične, međutim slavna Ana Vintur je izričiti protivnik ovakvog oblačenja.

 

Najmoćnija žena u svetu mode uvek ističe da nikada ne bi nosila takvu kombinaciju, a na pitanje jedne devojke kako da ulepša i razbije jednu crnu kombinaciju, Ana je kratko odgovorila "Jednostavno nemojte nositi crno od glave do pete."

 

 

makonda-tracker