samo svoja

Od nje – samo NEOČEKIVANO! Damsko odelo kojim je princeza Šarlin pokazala zašto joj nema ravne

0

Čak i kad se odluči za jednostavno odelo, princeza od Monaka odabere najneobičniju varijantu!

foto: EPA/ CHRISTIAN BRUNA
foto: EPA/ CHRISTIAN BRUNA

Princeza Šarlin, supruga princa Alberta II od Monaka, u poslednje vreme se gotovo nikad ne razdvaja od svog dragog, ali sada je odlučila da izađe sama i, po svemu sudeći, provela se izvanredno!


Ona je "skoknula" do obližnje Francuske, gde je uživala u Nedelji mode u Parizu, a svojim prisustvom je uveličala modnu reviju brenda Akris, čije odevne komade rado nosi.

 

Princeza od Monaka posetila je predstavljanje kolekcije ove modne kuće za proleće i leto 2023. godine, a tom prilikom je obukla komplet koji potpisuje upravo Akris, popularni švajcarski brend koji ove godine proslavlja vek od osnivanja.


Šarlin je nosila odelo iz ove kolekcije, a u pitanju je komplet inspirisan klasičnim stilom, ali bez sumnje nesvakidašnjeg i inovativnog dizajna.

 

 

Budući da je poznata po tome što teži originalnosti i neobičnosti u modi, princeza se opredelila za pantalone ravnog kroja koje su blago i vertikalno nabrane u gornjem delu, dok je sako očigledno inspirisan oficirskim uniformama i ima skriveno kopčanje.


Dok smo na reviji videli puder-roze varijantu, princeza Šarlin odabrala je navy model, a kombinovala ga je s jednostavnim crnim salonkama i pismo-tašnom.

 


Ona se, inače, na Instagramu zahvalila Albertu Krimleru, umetničkom direktoru modne kuće Akris, s kojim ima bliske prijateljske odnose.

 


Hvala ti, Alberte, na divnoj večeri i čestitam ti na sto godina perfekcije – istakla je princeza od Monaka.

 

 

makonda-tracker