iskopirajte njen stil

Ona zna savršen način za nošenje kaubojki: Džejla Ramović u jesenjem modnom izdanju je pravi praznik za oči (FOTO)

1

Pevačica Džejla Ramović je postala poznata nakon pobede u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

foto: Instagram
foto: Instagram

Džejla Ramović nas je sve osvojila svojim raskošnim talentom, a nakon pobede u muzičkom takmičenju, njena pesma Ruine je dostigla veliki uspeh.

 

Ipak, mlada pevačica je rešila da karijeru sada ostavi po strani posveti se studijama u Barseloni. Džejla je oduvek, osim talentom, plenila lepotom i harizmom, ali kako je bila devojčica, o tome se nije toliko pisalo.

Sada je mlada muzička nada vrlo aktivna na društvenim mrežama i tamo objavljuje različite trenutke iz svog života, pa tako na njenim fotografijama možete videti pravu demonstraciju stila.

 

Jedna od poslednjih objava je privukla dosta pozitivnih komentara, što zbog njenog izgleda, što zbog odevne kombinacije, koju ako budete nosili tokom jeseni, nema šanse da ne budete primećeni.

 

Džejla je uklopila moderan šorts i majicu s posebnim izrezom i u nijansama peska sa popularnin kaubojkama slične boje. Ove čizme, bilo da su dublje ili plitke su pravi hit ove sezone i definitivno su se vratile na velika vrata.

Pevačica je celu kombinaciju zaokružila teksas jaknom i ovakvim modnim izdanjem oduševila svakoga na ulicama Beča.

 

Podsetimo, nedavno su se pojavile glasine o navodnoj romansi sa hrvatskim influenserom Markom Vuletićem, a njihova poslednja prisna objava je dodatno zainteresovala javnost.

 

 

makonda-tracker