ona je jedinstvena i uvek svoja

Stil satkan od vedrih boja i originalnosti: Modna izdanja Tihane Lazović pred kojim su i Francuskinje ostale neme

0

Tihana Lazović i Bane Trifunović su svojim originalnim venčanjem postavili nove standarde kada su slavlja u pitanju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumački par Tihana Lazović i Bane Trifunović nedavno su svoju dugogodišnju vezu krunisali brakom, a detalji njihovog venčanja su se dugo prepričavali.

 

Sve je bilo jedinstveno, od venčanice do mesta proslave, a nasmejani i srećni mladenci su uživali sa brojnim prijateljima iz regiona i time ponovo svima pokazali da ljubav ne poznaje granice.

Nakon romantične proslave, Tihana i Bane su otputovali u Pariz da bi nastavili uživanje u gradu svetlosti i ljubavi.

Tihana je tom prilikom objavila niz fotografija kojima se zahvaljuje Parizu i deli sa pratiocima najromantičnije trenutke sa svojim suprugom Banetom. Ovaj glumački par je po mnogo čemu specifičan i jedinstven, a stil lepe glumice je tema za sebe.

Ona je uvek originalna, pa je Pariz ovog puta mogao da posmatra različita modna izdanja Tihane Lazović Trifunović na kojim su i Francuskinje mogle dosta toga da nauče.

Bilo da je u ležernoj kombinaciji za obilazak grada, stilizovanom kombinezonu sa upečatljivim štiklama ili kišnom mantilu, Tihana je večna inspiracija mnogima, pa ako vam eksperimentisanje nije jača strana, slobodno trknite na profil lepe glumice.

 

Po svemu sudeći, za savršene fotografije sa bilo kog kraja sveta, nije vam potreban samo dobar osećaj za poziranje i odevanje, već i raspoložen partner koji će sve trenutke zabeležiti. Bar je tako u Tihaninom slučaju.

 

 

makonda-tracker