FOTO

Univerzalno i kao stvoreno za letnje dane: Ana Ivanović ima savršenu odevnu kombinaciju ZA POSAO i žene su oduševljene

1

Ana Ivanović ne prestaje da nas oduševljava svojim odevnim kombinacijama.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović često na svom Instagram profilu deli svakodnevne stajlinge i svaki put iznova dokaže zašto je jedna od najlepših i najbolje stilizovanih Srpkinja.

 

Lepa Ana je spojila sportski izgled i eleganciju, pa je dobila savršen spoj koji vam može koristiti i kao opuštena varijanta, ali i kao ideja za posao.

Teniserka je obukla beli top i moderne pantalone bronzane boje, a sve je uklopila uz bele patike. Ukoliko vam treba poslovna varijanta, možete kao Ana da obučete košulju preko, a ako biste na kafu sa prijateljima, onda je kačket sasvim doovljan aksesoar.

 

Poznato je da Ana voli lepe torbe, pa je tako i ovog puta svojoj kombinaciji dodala crnu elegantnu torbu koja podseća na Hermes Birkin, a celom jednostavnom i efektnom kombinacijom je zavredela pažnju mnogih.

Podsetimo, Ana Ivanović je i tokom svoje karijere bila meta modnih editorijala, s obzirom da je uvek imala istančan ukus, a pritom nikad nije izlazila iz okvira svedenosti i pristojnosti. Sad kad se više ne bavi profesionalno tenisom, ima više vremena da svakodnevno pokazuje svoje ideje za odevne kombinacije.

 

 

makonda-tracker