za svaki dan

NAJKRAĆI ŠORTS za najudobnije street style izdanje: Španska kraljica zapalila ulice Palme de Majorke trendi kombinacijom

0

Kraljica Leticija, supruga španskog kralja Felipea VI, blista i na crvenom tepihu i dok šeta s porodicom na letovanju, a sada je ponela vrlo zanimljivu odevnu kombinaciju

foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Španska kraljevska porodica tradicionalno svakog leta boravi u Palmi, gde se nalazi njihova letnja rezidencija.

 

Nakon više kraljevskih obaveza i svečanog prijema u palati Marivent, vreme ja za opuštanje, pa Felipe, Leticija i njihove ćerke i princeze Leonor i Sofija uglavnom uživaju u lepom vremenu i šetaju istražujući Majorku.

 

Porodica je tako juče viđena tokom posete centru grada, kada su razgledali izloge i ćaskali nasmejani, a bili su, kao i obično, odeveni u skladu s prilikom. Budući da su na odmoru, stil je bio nešto opušteniji nego inače, pa je tako kralj nosio šorts, baš kao i njegova lepa supruga.

 

1 / 8 Foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia


Leticija od Španije odabrala je za ovu priliku Pimkie kratke pantalone sa svetloplavim i belim vertikalnim prugicama, duboki model od krepa s kaišem koji naglašava struk.

 

Kombinovala je ovaj komad s belom košuljom brenda Hugo Boss i ravnim krem espadrilama iste kuće, a sve je upotpunila cegerom brenda Feel Mallorka s plavo-belim etno motivima.

 

 

makonda-tracker